MENÜ

Shalimov haklı çıktı

Temsilcimizi maçtan önce analiz eden ve “Fenerbahçe son haftalarda ciddi bir düşüş yaşıyor. Fizik olarak bizden gerideler” diyen Rus ekibinin hocası İgor Shalimov’un bu yorumunun haklılığı, dünkü maçın ardından net bir şekilde ortaya çıktı.

Shalimov haklı çıktı

Fenerbahçe karşısında son 32 turundaki ilk maçtan çok iyi bir skorla ayrılan Krasnodar’da teknik direktör İgor Shalimov’un maçtan önce yaptığı analizlerin ne kadar haklı olduğu, dünkü mücadelede gözler önüne serildi.

FANATİK’in ulaştığı bilgiye göre temsilcimizi mercek altına alan Shalimov, “Fenerbahçe, sezonun ilk yarısının sonlarında iyi bir form yakalamış, grubunu lider bitirmişti. Ancak son haftalarda ciddi bir düşüş yaşıyorlar. Savunmada açık veriyorlar. Fizik olarak bizden geride oldukları ortada. Eğer ilk maçtan avantajlı bir skorla ayrılabilirsek, turu geçen taraf biz oluruz” yorumunu yapmıştı. 90 dakikada hem Krasnodar’ın hem de Fenerbahçe’nin sergilediği futbol, tecrübeli teknik adamın düşündüklerinin haklılığını ortaya koymuş oldu.


Kransador'dan Fenerbahçe için şok rapor


‘Rövanşa da hazırız’

Maçın ardından da Shalimov, “İlk maç evimizde olduğu için şanslıydık. İyi bir sonuç aldık. İstanbul’daki rövanş için de tüm hazırlıklarımız tamam. Elbette zor bir maç olacak. Fenerbahçe’nin çok güçlü olduğunu biliyoruz. Ancak sıkı bir şekilde bu maça yüzde 100 hazır olarak çıkacağız. Bir sonraki hafta çok daha iyi oynamaya çalışacağız” yorumunu yaptı.


(ÖZET) Krasnodar - Fenerbahçe maç sonucu: 1-0

Haberin Devamı
YORUM YAZ