MENÜ

Phelps, kendi markası "MP"nin yeni koleksiyonunu tanıttı

ABD’li yüzücü Michael Phelps, Fransa’nın başkenti Paris’te adının baş harflerini taşıyan "MP" spor markasının yeni koleksiyonunu tanıttı.

Phelps, kendi markası "MP"nin yeni koleksiyonunu tanıttı

Phelps, düzenlediği basın toplantısında Aqua Lung grubunun markası MP’nin 2017 dalış kıyafeti tasarımlarının bulunduğu "Arizona" koleksiyonunun basın tanıtımını yaptı. Tanıtıma eşi Nicole Phelps ile katılan rekortmen yüzücü, toplantı sonrası fotoğrafını imzaladı.

Toplantıda konuşan Phelps, "Son aylarım çok çılgın geçti. En son Laureus Dünya Spor Ödülleri’nde birçok arkadaşla bir araya gelme fırsatı buldum. Son olimpiyatlar da daha öncekilere göre benim için daha zevkli geçti." dedi. MP markasının yeni koleksiyonunda da verimli bir çalışma ortaya koyduğunu belirten Phelps, "Tasarım ekibine iyi bir katkı sağladığımı düşünüyorum. Alanında en iyi ürünlere imza attık. En heyecanlı kısmı da bu." diye konuştu.

Hayır işlerini yürüttüğü vakfının çalışmalarına da değinen Phelps, faaliyetleri sayesinde birçok çocuğun yetiştiğini ve daha güvenli bir ortamda spor yaptıklarını vurguladı. Spor hayatındaki başarılarının nedenini birçok kişinin merak ettiğini söyleyen Phelps, "Bununla ilgili özel bir sırrım yok. Sadece üzerinde durduğum bir işi tutkuyla yapmaya çalışıyorum." ifadelerini kullandı.

Arizona koleksiyonunda tasarımını Phelps ve antrenörü Bob Bowman’ın yaptığı antrenman mayoları, yarış kıyafetleri, boneler, paletler ve diğer yüzme aksesuarları yer alıyor. Erkek ve kadınlar için farklı seçenekler bulunan koleksiyonda ürünlere Phelps’in yaşadığı ABD’nin Arizona eyaletindeki kentlerin isimleri verildi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ