MENÜ

ÖZET | Osmanlıspor - Olympiakos maçı kaç kaç bitti?

Osmanlıspor - Olympiakos maçı kaç kaç bitti (SKOR)? Kulüp tarihinde ilk kez Avrupa'da boy gösteren Osmanlıspor tarihi bir karşılaşmaya daha çıkıyor. Zorlu Olympiakos - Osmanlıspor mücadelesi kaç kaç (skoru) bitti ? canlı skoru ve tüm detaylar haberimizde.

ÖZET | Osmanlıspor -  Olympiakos maçı kaç kaç bitti?

Osmanlıspor - Olympiakos maçı kaç kaç (SKOR) bitti?... UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında Osmanlıspor çok kritik ve zorlu Olympiakos deplasmanına çıktı. Ligde son dönemlerde inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Osmanlıspor, zorlu Yunan temsilcisi Olympiakos mücadelesinde evine avantajlı bir skorla gitmek gidiyor. Olympiakos ise tur biletini ilk maçta almak istese de Yunan ekibi istediği sonucu alamadı.

CANLI SKOR | Osmanlıspor - Olympiakos maçı kaç kaç (SKOR) bitti?

Osmanlıspor - Olympiakos maçında ilk düdük çaldı. Mücadelenin canlı skorunu an be an paylaşacağız. Osmanlıspor - Olympiakos maçı 0-0 bitti.



Eksik-cezalı listesi

Osmanlıspor'da Umar Aminu'nun sakatlığı devam ederken, cezalı futbolcu bulunmuyor. Olympiakos'da eksik ya da cezalı futbolcu yok.

Eski dostlar rakipte

Olympiakos’ta Da Costa’nın dışında daha önce Spor Toto Süper Lig’de forma giyen oyuncular da bulunuyor. Trabzonsporlu eski futbolcular Oscar Cardozo ve Marko Marin, forma şansı bulmaları halinde bugün Osmanlıspor’a karşı mücadele edecek

Osmanlıspor'da son durum

Türkiye Kupası'ndan elenen ve Süper Lig'de kötü günler geçiren Osmanlıspor Avrupa Ligi'nde ise grubunu lider tamamlamıştı. Temsilcimiz Villarreal, Zurich ve Steaua Bürkeş'in yer aldığı L Grubunda 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet almıştı. Osmanlıspor Spor Toto Süper Lig'de oynadığı son 4 maçını ise kazanamadı.

Olympiakos'da son durum

Paulo Bento yönetiminde Yunanistan Ligi'nde fırtınalar estiren Olympiakos en yakın rakibine attığı 13 puan farkla lider durumda bulunuyor. Trabzonspor ile yollarını ayıran Oscar Cardozo da Yunan ekibinin formasını giyiyor. Osmanlı'nın rakibi Uefa Avrupa Ligi'nde mücadele ettiği B Grubu'nu 8 puanla ikinci sırada tamamlamıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ