MENÜ

Mustafa Denizli imzayı attı!

Eskişehirspor, Mustafa Denizli'ye imza töreni düzenledi. Tecrübeli teknik adam, kırmızı siyahlı kulübü Süper Lig'e yeniden geri döndüreceğini söyledi.

Mustafa Denizli imzayı attı!

Eskişehirspor, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde Mustafa Denizli'ye taraftarı önünde imza töreni düzenledi. Tecrübeli teknik adam, sözleşmeyi imzaladıktan sonra açıklamalarda bulundu.

İşte Mustafa Denizli'nin açıklamaları:

Geciken bir buluşma ama sonunda buluşulmuş bir gün bir an. Eskişehir benim futbolculuğumdan itibaren yakın olduğum bir şehirlerden bir tanesi. Hem sporculuk hem de teknik direktörlük yaşantımda Eskişehir benim için anılarla dolu bir kent.

Teknik hayatımda en çok zorlandığım deplasmanlardan bir tanesiydi. Her zaman buraya ayrı bir ilgim oldu. Buranın bir futbol şehri olduğunu biliyorum. Hayatımda 'Burası benim olacağım yerdi' dediğim çalışmaları yaptım. Hep huzur içinde bu kararları verdim. İnşallah bu buluşma şehir adına ben ve yönetim adına hayırlı bir buluşma olur.

Allah teknik adamlık kariyerime bir daha şampiyonluk kazanmamı nasip eder inşallah. Bunu hep birlikte başaracağız. Bu yola girdik. Kısa süre dinlenmek istedim. Dönüşüm için de en doğru ve sağlıklı kararı verdiğime inanıyorum. Bu birliktelik profesyonel bir çalışmanın dışında bir birliktelik. Benim verdiğim sözü yerine getirmemin verdiği gururu yaşadığım bir birliktelik.

İnşallah hepimizin düşündüğü gerçekleşir sezon sonunda. Bu potansiyel her zaman vardı. Süper Lig'e geri döneceğiz.

Bu birlikteliğe bugün adım attık. Sezon sonunda inşallah bu adım bizi istediğimiz yere götürecek. TFF 1. Lig zorlu bir lig. Hem görev yaptığım için hem de takip ettiğim için biliyorum. TFF 1. Lig maçlarının birçoğu izlemeye çalıştım. Benden önce birçok talebem burada görev yaptı. Davet aldım buradan maç için ancak bir türlü nasip olmadı.

İçeride dışarıda bütün heyecanları hep birlikte yaşayacağız. Geriye döndüğümüzde baktığımda futbolun içerisinde ne varsa hemen hemen hepsini yaşadım. Belki de burada yaşamadığım bir şeyi yaşayacağım. Sizler inandığınız için, ben inandığım için bugün burada buluşmuş olduk. Taraftarın bu sıcak duyguları için teşekkür ediyorum. Sizin bu ilginiz ve sevginize layık olmak için elimden geleni yapacağım. Bu saatten itibaren görevimiz başlamıştır.

Haberin Devamı
YORUM YAZ