MENÜ

Dick Advocaat: Beni en çok endişelendiren...

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe, Krasnodar deplasmanından 1-0'lık mağlubniyetle dönerken, teknik direktör Dick Advocaat, maç sonu Bursaspor maçında olduğu gibi oyuncularının performansından memnun olmadığını söyledi. İkinci maç için umutlu olduğunu belirten Advocaat, "Oyuncularımın kafa olarak sahada olmamaları beni endişelendiriyor." dedi.

Dick Advocaat: Beni en çok endişelendiren...

Krasnodar deplasmanından mağlup dönen ve ikinci maç için dezavantajlı duruma düşen Fenerbahçe'de Dick Advocaat, 90 dakikayı değerlendirdi.

Oyuncularının performansından menun olmadığını belirten Advocaat şunları söyledi:

"Beni en çok endişelendiren..."

Erken golü yememiz maç içinde bizim oyunumuzu değiştirmedi. Bu skor bence çok da kötü bir skor değil. Ancak bu akşam birçok oyuncumuz kafa olarak sahada değildi. İkinci maç bizim sahamızda olacak. Bu skoru kendi elhimize hala çevirebiliriz ancak beni en çok endişelendiren birçok oyuncumuzun sahada kafa olarak sahada olamamasıydı.

"Tek sorumlu Emenike mi!?"

Emenike bu akşam çok çabaladı ama olmadı. Her şeyi ondan beklemek doğru olmaz. Takım anlamında bu kadar zayıf kalmışken tüm sorumluluğu Emenike'ye yükleyemeyiz.

"Kasımpaşa maçında kadro değişebilir"

Cezalı oyuncularımız var. Daha çok şans hak eden oyuncularımız var. Dolayısıyla takım içinde bir değişiklik yapacaksak, bunun için ikinci maçı beklemeyebiliriz. İlk önce bu pazar oynayacağımız Kasımpaşa maçına konsantre olmalıyız.


Emenike Fenerbahçelileri çıldırttı



Mehmet Demirkol: Bunu ancak kendini kovdurtmak için yapar

Haberin Devamı
YORUM YAZ