MENÜ

Darüşşafakalı öğrenciler için Runatolia Maratonu'na

‘Söz konusu eğitimse yardıma koşarız’ sloganıyla İstanbul Maratonu’nda kitleleri harekete geçirerek 40 öğrencinin bir yıllık eğitimini destekleyecek bağışı toplayan Darüşşafaka Cemiyeti, bu sefer de 5 Mart’ta Antalya’da düzenlenecek olan Runatolia Maratonu'na yardımseverleri davet ediyor.

Darüşşafakalı öğrenciler için Runatolia Maratonu'na

Söz konusu eğitimse yardıma koşarız’ sloganıyla İstanbul Maratonu’nda kitleleri harekete geçirerek 40 öğrencinin bir yıllık eğitimini destekleyecek bağışı toplayan Darüşşafaka Cemiyeti, bu sefer de 5 Mart’ta Antalya’da düzenlenecek olan Runatolia Maratonu'na yardımseverleri davet ediyor.

Darüşşafaka Cemiyeti’nin bu yıl ilk defa katıldığı Runatolia Maratonu’ndan elde edilecek gelirle Darüşşafakalı öğrencilerin eğitim masrafları karşılanacak. Maratonda koşacak ya da yürüyecek gönüllülerin çevrelerini harekete geçirerek bu yıl Darüşşafaka'ya başlayan 8 öğrencinin 1 yıllık eğitim masraflarını destekleyecek 80.000 TL’nin toplanmasına katkıda bulunması hedefleniyor.

"Söz konusu eğitimse, yardıma koşarız" diyen gönüllüler, 28 Şubat Salı gününe kadar maraton başvurularını yapabilir. Detaylı bilgi ve katılım için www.runatolia.com web sitesi ziyaret edilebilir. Koşucuların kayıt yaptırdıktan sonra Darüşşafaka Cemiyeti ile runatolia@darussafaka.org adresinden iletişime geçmeleri gerekiyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ