MENÜ

İstanbul At Yarış tahminleri - 15 Şubat Çarşamba

15 Şubat Çarşamba İstanbul at yarış tahminleri... Fanatik Hipodrom Yazarı Ümit Bekmezci'nin yorumları ve kuponu..

İstanbul At Yarış tahminleri - 15 Şubat Çarşamba

15 Şubat Çarşamba İstanbul at yarış tahminleri... Fanatik Hipodrom Yazarı Ümit Bekmezci'nin yorumları ve kuponu..

Won Calm kolay kazanır

Yazar: Ümit Bekmezci

1.AYAK: İlk kez start alacak tayların ayaklarının düz basmasını temmeni ederim. Çok hazır ve pişkin bir tay olduğunu öğrendiğim Diamond Dash, klas pilotuyla favorim. Süratli bir isim olan Exranger ve uzun süredir muntazam hazırlanan Altın Akar rakip gördüğüm ikilidir. Köseoğlu, Velvet ve Grey Cloud şansı yüksek diğer taylardır.

2.AYAK: Performansı birbirine yakın isimlerin biraraya geldiği bu zorlu koşuda; Koçali, Kadirefe, Ağaran, Demircenk, Turanhan, Aldalga, Oğlum Baran ve Olgunbaba imkanlar ölçüsünde değerlendirilmelidir.

3.AYAK: Tedavisi sonrası gördüğü yarışında tatminkar bir performans sergileyen ve daha sonrası idman pistindeki hazırlıklarında göz dolduran Won Calm'in ümit veren aprantisiyle kazanmasını bekliyorum.

4.AYAK: Kazandığı yarıştaki formunu daha da geliştiren Rekor, birinciliğin en güçlü adayıdır. Magic Bullet ve Eskayra rakip gördüğüm ikilidir.

5.AYAK: Bu yarışına çok iyi hazırladığımız atımız Strike Hard, birinciliğin en güçlü adayıdır. Ekürilerden Boğaçhan, atımızın öncelikli rakibi olacaktır.

6.AYAK: Eski havasını bulan Stallion Falcon, stili rakiplerine rağmen çıktığı gibi bitirebilir. Bu aralar iyi form tutan Börteçine ile yarış kazanıp moral bulan Kubango ikilisi rakipleridir. Yiğiter ve Victory Sun daha sonraki ihtimallerdir.

Ümit Bekmezci'nin İstanbul kuponu

9-4-1-8-13-5
6-11-13-4-5-9-10-8
8
5-1-3
7-2
3-6-5-9-8

Haberin Devamı
YORUM YAZ