MENÜ

"Hocamızı başarılı buluyoruz"

TFF 1. Lig ekiplerinden Elazığspor’da basın sözcüsü Cengiz Gülaç, "Teknik direktör ile ilgili kafamızda bir soru işareti yok. Hocamızı başarılı buluyoruz." dedi.

"Hocamızı başarılı buluyoruz"

TFF 1. Lig ekiplerinden Elazığspor’da basın sözcüsü Cengiz Gülaç, "Teknik direktör ile ilgili kafamızda bir soru işareti yok. Hocamızı başarılı buluyoruz." dedi.

Kulüp tesislerinde basın toplantısı düzenleyen Gülaç, Ümraniyespor karşısında alınan mağlubiyetin kendileri kadar taraftarı da üzdüğünü belirtti. Yenilgi sonrasında bazı taraftarların teknik direktör Bayram Bektaş’ı istifaya çağırdıklarını anımsatan Gülaç, Bektaş’ın bunu hak etmediğini söyledi. Gülaç, yerel basında yayımlanan kulüp yönetiminin Bektaş’ı uyardığı yönündeki haberlerin de gerçeği yansıtmadığını belirterek, şöyle konuştu:

"Bazı oyuncular takıma geç katıldı. Elbetteki bunların uyum süreci olacaktır. Teknik direktör ile ilgili kafamızda bir soru işareti yok. Hocamızı başarılı buluyoruz. 10 maçta hocamız görev aldı, 3 galibiyet ve 4 beraberlik aldık. Denizlispor maçında hiç hak etmediğimiz mağlubiyet aldı. Sadece Ümraniyespor maçındaki performansı beğenmiyoruz ki hocamız da bunun öz eleştirisini yapıyor. Dolayısıyla Bektaş’ın 10 haftadaki performansı itibariyle öyle çok karamsar bir tablo yok. Bu haftadan itibaren takım çıkışa geçecektir."

50 milyon lira borç ödendi

Gülaç, kulübün içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılara rağmen önemli bir yol katettiğini ve yönetimi devir aldıkları günden bugüne 50 milyon liralık borç ödediklerini dile getirdi.

Bu borcun ödenmesinde kulüp yönetimin büyük fedakarlıklar ortaya koyduğunu aktaran Gülaç, geriye kalan borçların kapatılması için destek beklediklerini kaydetti.

Eskişehirspor maçının takımın ligdeki yeri açısından önemli olduğunu vurgulayan Gülaç, "Taraftarımız bugüne kadar sahada bizi yalnız bırakmadı. Takımın daha da motive olabilmesi için bu maçta onların desteğine daha fazla ihtiyacımız var." ifadesini kullandı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ