MENÜ

Survivor Fatih Hürkan kimdir? nereli? kaç yaşında?

Survivor Fatih Hürkan elenen isimlerden. Survivor 2017'nin ilk haftasında düzenlenen eleme konseyinde ünlüler takımından yarışmaya giren Fatih Hürkan kimdir? kaç yaşında? İşte Survivor yarışmacısı Fatih Hürkan'a ait tüm bilgiler...

Survivor Fatih Hürkan kimdir? nereli? kaç yaşında?

Survivor 2017'nin ilk haftasında düzenlenen eleme konseyinde ünlülere katılan Fatih Hürkan kavgalar ile Survivor'a damga vuruyor. Geçtiğimiz günlerde İlhan Mansız ile kavga eden Fatih Hürkan survivor son bölümde de Eser West ile kavga etti. Bu gelişmeler üzerine Survivor fanları; Fatih Hürkan kimdir? nereli? kaç yaşında? gibi soruların cevaplarını merak ediyor. Fatih Hürkan diskalifiye olup olmayacağı bugün yayınlanacak bölümde belli olacak.

Survivor Fatih Hürkan kimdir nereli kaç yaşında



Fatih Hürkan kimdir?


Survivor ünlüler takımı yarışmacısı Fatih Hürkan, 14 Eylül 1971 yılında İstanbul'da doğdu aslen ise Samsunlu. İTÜ Makina Mühendisliği bölümünden mezun olan Fatih Hürkan, 1998 yılında Best Model of Turkey'de 2. seçildi ve mankenliğe adım attı.

1998'de başrolünü Emrah'ın oynadığı Unutabilsem dizisinde küçük bir rolle ilk kez kameraların karşısına geçen Hürkan, bir süre Şahika Tekand Studio'sunda oyunculuk eğitimi aldı ve daha sonra birçok kez kötü adam rollerinde oynadı.

Fatih Hürkan'ın oynadığı fimler:

1999 – Kahpe Bizans
2006 – Kıyamet

Survivor Fatih Hürkan kimdir nereli kaç yaşında



LYS - YGS'nin yerine hangi sınav sistemi gelecek? Ve açıklandı...

Survivor 2017'nin ilk haftasında adaya dahil olan Fatih Hürkan'ın ilk sözleri:

"İstanbul'da yaşıyorum aslen Samsunluyum. Çok uzun zamandır Survivor'a gelmeyi istiyordum. Hayatımda mücadele ve savaş hep vardı. Tam benim için olduğunu düşünüyordum. Çok teşekkür ederim en azından burada oturuyorum. Spora çocukluğumda Judo ile başladım. İstanbul şampiyonluğum var. Ortaokulda kaleciliğe geçtim. Uzun dönem kalecilik yaptım, profesyonelde 4 yıl sürdü. Sonra oyunculuğa geçtim ama sporu hiç bırakmadım. Bir dönem ninjutsu yaptım. Haftanın üç günü halı saha, bir günü voleybol dört günde crossfit yapıyorum. Oyunculuğu epey zamandır yapıyorum. Bir dönem annemin rahatsızlığı nedeniyle ara verdim. Annemi kaybettiğim dönemde şov dünyasından geri düştüm. Kokusunu her zaman özlediğim bir oğlum ve eşim var."

Haberin Devamı
YORUM YAZ