MENÜ

(ÖZET) PSG-Barcelona maç sonucu: 4-0

Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında PSG, kendi sahasında Katalan ekibi Barcelona'yı 4-0'lık skorla yendi ve çeyrek final yolunda önemli bir adım attı. PSG, Bayern Münih'in ardından Barcelona'ya Avrupa kupalarındaki en ağır yenilgisini tattırdı. Milli futbolcumuz Arda Turan ise sakatlığı nedeniyle maç kadrosunda yer almadı.

(ÖZET) PSG-Barcelona maç sonucu: 4-0

Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında PSG, kendi sahasında Katalan ekibi Barcelona'yı ağırladı.

Mücadeleyi Fransız ekibi taraftarının önünde rakibini 4-0'lık net bir skorla devirdi ve çeyrek final biletini kapmak adına önemli bir adım attı. PSG, Bayern Münih'in ardından Barcelona'ya Avrupa kupalarındaki en ağır yenilgisini tattırdı.

Unai Emery'nin sezon başından itibaren çok tartışıldığı ancak Draxler'in gelişi ile yükselişe geçen PSG, Katalanlar'a oldukça zor anlar yaşattı ve maçın başından sonun kadar üstün bir oyun sergiledi.

Ev sahibi ekibine galibiyeti getiren golleri 19 ve 55. dakikalarda Angel Di Maria, 40. dakikada Julian Draxler ve 72. dakikada Edison Cavani kaydetti.

Barcelona'da ise yıldız futbolcular Neymar, Messi ve Suarez, PSG'nin güçlü savunmasına herhangi bir etkinlik gösteremedi. Milli futbolcumuz Arda Turan ise sakatlığı nedeniyle maç kadrosunda yer almadı.

Tarihi Galibiyet! Barcelona 6-1 PSG Maçın özeti ve golleri...

Bu mücadelenin ardından rövanş maçı 8 Mart Çarşamba günü Nou Camp'ta oynanacak.



Haberin Devamı
YORUM YAZ