MENÜ

Aykut Kocaman: Rakibimizin eksik kalmasını değerlendiremedik

Atiker Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman, 1-1 berabere kaldıkları Antalyaspor maçından sonra rakiplerinin eksik kalmasını değerlendiremediklerini ifade etti.

Aykut Kocaman: Rakibimizin eksik kalmasını değerlendiremedik

Atiker Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman, 1-1 berabere kaldıkları Antalyaspor maçından sonra rakiplerinin eksik kalmasını değerlendiremediklerini, 2 puan kaybettiklerini ifade ederken şunları söyledi:

"Gelen gole kadar Antalyaspor'u kontrol ettik, iyi tuttuk. O iştahlı oyunlarıyla kalemize çok rahat gelmelerine izin vermedik. Onunla beraber 2-3 tane de skoru lehimize çevirecek hamlelerimiz vardı. Esas düşüncemiz 60-65'den sonra rakibin biraz fiziğinin düştüğü anda doğru hamleleri yapabilme arzusuydu. Bunu yediğimiz gol engelledi. Ancak ikinci yarının hemen başında arzulu ve yapabilen bir takım vardı. Erken sayılabilecek bir dakikada beraberliği yakaladık. Arkasından gelen penaltı ve rakibin eksik kalmaya başlaması, bir anda oyunu çığırından çıkardı. Rakibimizin eksik kalmasını değerlendiremedik. Böyle bir maçtan sonra da kayıp 2 puanın olduğunu söylemek yanlış değil."

Haberin Devamı
YORUM YAZ