MENÜ

Adana At yarış tahminleri - 12 Şubat Pazar

Adana At yarış tahminleri... Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya Yeşiloba Hipodromu'ndaki yarışlar öncesi tahminlerini yaptı ve sizler için kupon hazırladı.

Adana At yarış tahminleri - 12 Şubat Pazar

12 Şubat Pazar Adana At Yarış Tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya Adana yarışlarını sizler için değerlendirdi.

OĞLUM BERAT koptu geliyor

Yazar: Gökhan Yalçınkaya // ADANA

1.AYAK: Altılı ganyana dişilere ait uzun mesafeli denk bir yarışla başlıyoruz. Mesafeye ilk kez çıkacak olan birçok kısrak olması belki koşuyu kağıt üzerinde zor gözüktürse de, ben kuponu ilk ayakta şişirip sonlara güçsüz girmek istemiyorum. Burada üç at yazıp bırakacağım. İlk şansı SELİN KIZI’na veriyorum. Son startında 1900’e ilk kez çıktı kazandı, mesafe tutan atlar her zaman tehlikelidir, extra bir analizim yok. İkinci şans verdiğim BERKUK, “MARİSSA” gibi iyi bir kısrağın anneden kardeşi, bunun yanı sıra “IRKIM”ın da anneden kardeşi, her iki kardeşi de uzunlarda yarış kazanma tecrübesi bulunan isimler, kendisi de mesafeye ilk kez çıkacak, kardeşleri tuttuğuna göre, o da tutabilir, bir kez görme taraftarıyım. Üçüncü şans verdiğim kısrak ise SANGAM, ise 4 ay aradan sonra koştuğu yarışını dinçlikle kazandı, dinçlik yaptığı için de son yarışında biraz eksik koştu, yalnız o koşunun ilk dört sırası “BURUKMERT, OĞLUM BURAK, BERRAK, DİŞİ KURT” yani bu grupla mukayese edilemeyecek atlar, ayrıca SANGAM “AŞEMEZ” gibi uzun mesafelerin çok etkili bir isminin annneden kardeşi, kısrak mesafeye ilk kez çıkacak tutabilir, onu da bir kez görmek lazım diyorum ve bu üç atı yazıp bırakıyorum.

2.AYAK: Bana göre günün en zor yarışı burası. Çünkü çoğu tutarsız performans gösteren isimler. Son iki yarışını uzunlarda koşan bana göre orta mesafede daha iyi olacağı kanaatinde olduğum bunların yanı sıra bu kez 1 sefer yarış kazanmış aprantisi yerine tecrübeli pilotuyla yarışacak olan FALL THE SUN, son startını önemsemediğim bu zamana kadar kazanmış olduğu tek yarışı 1500’de olan eli kulağındaki COCHABAMBA, yine son startında 2000’den etkilendiğini düşündüğüm bir önceki yarışında bu mesafedeki yarışı tatminkar olan ve zaten kısa ile orta mesafe atı olduğunu düşündüğüm BAHÇEŞEHİRLİ, formunda önemli gelişmeler gözlenen ve çok ciddi kilo avantajı bulunan SECRET MOUNTAIN, 2.5 Ay aradan sonra koştuğu yarışın kendisine bir nevi galop gibi geldiğini düşündüğüm bu kez artan kondüsyonuyla daha iyi koşacağı kanaatinde olduğum STRATEGICALLY, her yarışını bir öncekinden daha iyi koşan ve özellikle son startında “ATEŞ KUŞU, THE MENTALİST, SHUTKA, TAMGA” gibi iyi atların ilk dört bitirdiği yarışa oranla bu kez daha müsait rakipleri bulan PADRINO, son dönemde iyi bir istikrar yakalayan, son üç yarışında uzunlarda koşan bu kez daha önce 2 kez kazandığı orta mesafeye dönen PROFESSOR, zaman zaman ters yarışlar yapan AFRICAN QUEEN, zorlu mücadelede bütçeler dahilinde değerlendirilmesi gerektiğini düşündüğüm şans sıralamamdır.

3.AYAK: MORTEDALA, çok beğendiğim bir at, son yarışında maiden kazanması yanıltmasın, safkan ikiliden üçlüye yeni döndü kendini buldu devamını getirebilir. ZÜMRÜTHAN, iki yarıştır uzunlarda koşuyor, orta mesafede iki kez koştu birini kazandı, diğerinde “AMERICAN BILLION”a geçildi, “AMERICAN BILLION” geçen hafta kısa vade kazandı, bu kez şartlar lehine dönmüş dikkat! STAR SCREAM, son yarışında Kısa Vade koştu, kilo alması yanıltmasın at iyi olmasa 59.5 matadoru deklare etmezler, bu kez uygun grupta çıkışa geçebilir. BARBEL, Şanlıurfa’dan iyi durumda geliyor, Yeşiloba’da koştuğu tek yarışını kazandı, kendini unutturdu, sürpriz bir ganyanla bu kez hatırlatabilir.

4.AYAK: OĞLUM BERAT bankom.

5.AYAK: 200 gün ara vermesine rağmen tedavisi tamamlanan ve ayrıca geçen sene Adana’da 7 yarış geçilmeyen bunun yanı sıra kaba kumda bu zamana kadar katılmış olduğu 11 yarışında 8 birincilik elde eden KIRIM BEYİ, dinçlikle kazanabilir. Nefes yaparsa aradan sonra iki yarış gören, sonuncusu Kısa Vade olan BERRAGÜL, kısa kuma bayılan KARA KANTOS, zaman zaman ters yarışlar yapan AŞK VE GÜL, ile ON NUMARA devreye gireceğini düşündüğüm isimlerdir.

6.AYAK: STORM ANGEL, SEFİRE SULTAN, ALANIS, ROYEM sıralamam.

Gökhan Yalçınkaya'nın altılı kuponu

8,3,11 // 10,5,9,13,2,17,1,3 // 4,3,2,1 // 2 // 8,5,3,4,9 // 12,11,1,10

Haberin Devamı
YORUM YAZ