MENÜ

İsveç Rallisi'nde mücadele devam ediyor

Dünyanın ve motor sporlarının en prestijli organizasyonlarından biri olan Dünya Ralli Şampiyonası’nın bu sezonki ikinci yarışı İsveç Rallisi’nde heyecan devam ediyor.

İsveç Rallisi'nde mücadele devam ediyor

İlk iki günün sonunda Belçikalı ThierryNeuville ilk sırayı alırken, son dört yılın şampiyonu RedBull sporcusu SebastienOgier ise beşinci sırada bulunuyor. 9-12 Şubat 2017 tarihleri arasında gerçekleşen İsveç Rallisi, RedBull TV’den de takip edilebiliyor. İsveç Rallisi’nin bugün gerçekleşecek olan özel etabı 19.45’ten itibaren RedBull.TVadresinden de canlı yayınlanacak.

Motor sporları dünyasının en önemli organizasyonlarından biri olan Dünya Ralli Şampiyonası’nın 2017’deki ikinci yarışı olan İsveç Rallisi’nde ilk iki gün geride kaldı. Bugünkü etap öncesi Belçikalı pilot ThierryNeuville, üçüncü gün öncesi en yakın rakibi Jari-MattiLatvala’nın28.1 saniye önünde ilk sırada yer alıyor.

Estonyalı OttTanak üçüncülüğün sahibi olurken, onu KrisMeeke takip ediyor. Son dört yılın dünya şampiyonu SebastienOgier ise beşincilik pozisyonunda bulunuyor. -25 dereceyi bulan soğukta motor çalıştıran pilotlar, 9-12 Şubat tarihleri arasında toplam 331 kilometre sürüş yapacak.

Dünya Ralli Şampiyonası RedBull.TV’de

Birbirinden zorlu mücadelelere sahne olan Dünya Ralli Şampiyonası’nın 2017 sezonu, RedBull.tv ekranlarında seyircilerle buluşacak. RedBull.TV, sezon boyunca düzenlenecek tüm yarışları canlı yayınlarla ekrana getirirken, özel yapımlarla da seyircilere geniş bir program yelpazesi sunacak.

İsveç Rallisi de 9-12 Şubat 2017 tarihlerinde RedBull.TV’dehttps://www.redbull.tv/live/AP-1Q84GQUR51W11/fia-world-rally-championship linkinden canlı yayınlanacak. İsveç Rallisi’nin bugün koşulacak özel etabı da 19.45’ten itibaren RedBull.TV ekranlarında olacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ