MENÜ

Eskişehirspor-Manisaspor maçı hangi kanalda saat kaçta?

TFF 1.Lig'in lideri Eskişehirspor Manisaspor'u konuk edecek.Eskişehirspor-Manisaspor maçı hangi kanalda saat kaçta? Detaylar haberimizde...

Eskişehirspor-Manisaspor maçı hangi kanalda saat kaçta?

Bu sezon sahasında tek mağlubiyeti bulunan Eskişehirspor geçen hafta flaş bir skora imza atan Manisaspor ile TFF 1. Lig'in 20. hafta maçında karşılaşacak. Lider durumda bulunan Eskişehirspor taraftarınında desteğiyle puan kaybı yaşamak istemiyor. Son haftalarda aldığı sonuçlarla Ligin dibinden çıkan Manisaspor ise Sait Karafırtınalar yönetiminde puan ya da puanlar arayacak.

İki takım arasındaki oynanacak mücadeleyi Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan'ın yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ve Süleyman Özay yapacak.

Eskişehirspor-Manisaspor maçı hangi kanalda saat kaçta?

Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu'nda oynanacak ve bugün saat 16.00'da başlayacak mücadele TRT Spor'dan canlı yayınlanacak. Canlı-grafikli anlatım fanatik.com.tr'de olacak.

Manisaspor çekinmiyor

TFF 1’inci Lig’de düşme hattından kurtulmak isteyen Manisaspor’da gözler pazar günü deplasmanda lider Eskişehirspor ile oynanacak zorlu maça çevrilirken, teknik direktör Sait Karafırtınalar ne rakiplerinden ne de seyircisinden çekindiklerini söyledi.

Eskişehir’deki tribün baskısının kendilerini etkilemeyeceğini belirten Karafırtınalar, "Kadromuzda, bu tür maçlarda zorlanmayacak tecrübede çok sayıda oyuncu var. Tam tersine, coşkulu tribünler bizi daha fazla motive edebilir. Şartlar ne olursa olsan sahaya kazanmak için çıkacağız" şeklinde konuştu.

Ligde lider Eskişehirspor ile son sıradaki Mersin İdmanyurdu arasında ayrım yapmadıklarını sözlerine tecrübeli teknik adam şöyle devam etti: "Bu ligde kolay maç yok. Kimle oynarsak oynayalım, tek hedefimiz 3 puan. Yeni transferlerimiz takımın oyun kalitesini ve performansını ciddi anlamda yukarıya çekti. Geçen hafta Ümraniyespor karşısında elde ettiğimiz 5-2’lik galibiyet bunun kanıtı. Kazanıp, düşme hattından çıkmak istiyoruz." Karafırtınalar, sahaya süreceği 11’in kafasında henüz şekillenmediğini söylerken, "Hak edene formayı veririz" ifadesini kullandı.

Gökhan'ı hırs bastı

Manisaspor’un ara transferde Büyükşehir Gaziantepspor’dan renklerine bağladığı Gökhan Sazdağı, giderek yükselen form grafiği ile teknik direktör Sait Karafırtınalar’ın en önemli silahlarından biri oldu. Sol kanatta görev yapan ve takımın hücum gücünü büyük katkı sağlayan Gökhan, 3 maçta da ilk 11’de görev yapıp, 90’ar dakika sahada kalırken, başarılı performansını 1 de golle süsledi. Manisaspor’un satın alma opsiyonu ile kiraladığı 23 yaşındaki futbolcu, Eskişehirspor randevusu öncesi antrenmanlardaki hırsıyla dikkat çekiyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ