MENÜ

Başdaş: Quaresma kasıtlı değildi

Karabüksporlu Barış Başdaş, Beşiktaş galibiyeti sonrası Fanatik'e konuştu.

Başdaş: Quaresma kasıtlı değildi

Kardemir Karabükspor, ligin 20. haftasında lider Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti.

Karabükspor savunmasının başarılı isimlerinden Barış Başdaş, mücadele sonrası Fanatik'e açıklamalarda bulundu.

'ACI ÇEKMEK GEREKİYOR'

Kendi performansıyla ilgili konuşan ve iyi bir sezon geçirdiğini belirten Başdaş, 'Daha iyi olmak için idmanlarda yüzde yüzümü vermeye çalışıyorum daha iyi yerlerde olmak için acı çekmek gerekiyor geçen senelerden kendime ders çıkardım eski iyi yolda ilerlediğimi düşünüyorum' dedi.

'LİGİN EN İYİ TAKIMI BEŞİKTAŞ'

Üzerlerinde baskı hissetmediklerinin altını çizen Barış, 'Kaliteli futbolculara sahibiz biz ama liderle oynayacağımız biliyorduk belki de ligin en iyi takımı... Çok kaliteli iyi pas yapan bitirici oyuncuları var ama biz rakibi oynatmamaya ve çabuk paslarla gole gitmeye çalıştık. Başarılı olduk. İyi hocaları var şampiyonluk yarışında onlara başarılar diliyorum.' ifadelerini kullandı.

'QUARESMA KASITLI OLARAK YAPMADI'

Maçta Quaresma ile yaşadıkları pozisyona da açıklık getiren Barış, 'Quaresma ikili mücadele sonucu üstüme bastı. Kasıtlı veya kasıtsız ama ben kasıtlı olmadığını düşünüyorum tekrar pozisyonu seyretmek lazım' dedi.

' TUDOR ÇOK İYİ OYNADIĞIMI SÖYLEDİ'

Hocası Tudor ile ilgili de konuşan Barış, 'Soyunma odasında bana çok iyi oynadığımı ve böyle devam etmemi söyledi' diye konuştu.

'HAKEMLER ART NİYETLİ OLMADIĞI ZAMAN...'

Barış Başdaş, karşılaşmanın hakemi Halis Özkahya hakkında ise 'Bana göre iyi maç yönetti hakemlerimiz art niyetli olmadığı zaman Anadolu takımlarının daha iyi yerlere gelebileceğini gördük' ifadelerini kullandı.

Ayşenur Afyon

Haberin Devamı
YORUM YAZ