MENÜ

Kocaeli At yarış tahminleri - 10 Şubat Cuma

Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya'nın 10 Şubat Cuma Kocaeli At yarış tahminleri ve kuponu...

Kocaeli At yarış tahminleri - 10 Şubat Cuma

10 Şubat Cuma Kocaeli at yarış tahminleri...

KOCAELİ TAHMİNİ / GÖKHAN YALÇINKAYA

OVA KARTALI çok formda

1.AYAK: Koşan sekiz ata baktığımızda ara veren isim hariç diğerlerinin genelinin son dönemde hep bir arada koştuğunu görürüz. O yüzden buranın şifresini mesafeden çözelim. Mesela son yarışında bana göre Nasuhoğlu, 1900’den dolayı tam randıman veremedi, ki 1700 üzeri hiç birinciliği yok zaten, yarışa baktığımızda 3 tane çok süratli at var, dolayısıyla yarışın yavaş gitme ihtimali sıfır, bu kez lehine gidecek koşuda düzlükte dağılanları bitirici sprintiyle teker teker avlayabilir. Rakip gördüğüm ilk isim Fordta Tek. Son yarışında çok beğenmemin sebebi stili dışında koşup kazanmasıdır, baktı önde ya sana ya bana hesapları yapılıyor, siz birbirinizi yiyin bu yarışın kaymağını ben yiyeceğim dedi, akıllı bir şekilde düzlükte içerden geldi, aldığı avansla arka tarafa şans tanımadı, tek kelimeyle bravo diyorum. Verdiği 2.5 aylık aradan sonra koştuğu yarışını dinçlikle kazanan, dinçlik yaptığı içinde sonrasında devamını getiremeyen, ama artık nefesi toparladığı kanaatinde olduğum kuvvetli safkan Mertadam, son startında Tescillenmiş Şampiyon CANKARDEŞLER, ve üst düzey açık yarış atlarından KIRDENİZ arkasına üçüncü kalan ve bu kez daha müsait rakiplerle yarışacak olan Fenerlican, ve zaman zaman ters yarışlar yapan Aynatınaz, koşuda şanslı gördüğüm diğer isimlerdir.

2.AYAK: Son startında çamur pistten etkilendiğini düşündüğüm Akceren, formunda önemli gelişmeler gözlenen Kırşafak, son startında İstanbulda boşlukta ikinci kalsa da bu gruba yeterli kanaatinde olduğum Konuksever, aynı yarışın üçüncüsü olan gün içerisinde ekürinin diğer atlarına da bineceği için buna da etik kuralları gereği binmesi gereken Özcan Yıldırım faktörünü bu kez yanına alan Şeymanın Gülü, koşuda tuttuğum dört kısraktır.

3.AYAK: Ova Kartalı, çok formda. Tek dezavantajı son startına oranla 8 kilo alması gözükse de, bu atın 60 kiloyla kazanmış olduğu yarışı da var, üstelik ekürisi ‘’BARRERA’’ da iyi duruma geldi, en basiti ben olsam BARRERA’yı önde DAYI MEVLÜT’ü bozsun diye fedai olarak yollarım, istim üzerindeki Ova Kartalı ile işi bitirmeye çalışırım, bakalım nasıl direktifler verilecek izleyip göreceğiz.

4.AYAK: Bu kez mesafe 1500 olsa da Yenilmez, boksör gibi at maşallah. Çıkacak tempoyu verecek çekecek gidecek. Üzerine gider nefes aldırmazlarsa, 2’liden 3’lüye yeni dönen Ad Hoc, dinçlikle devreye gireceğini düşündüğüm tek isimdir.

5.AYAK: Edremit Gelini, Dilercan, Aktuğçe, Babafingo, Yaldızlım, Laşkinay, Soğuk Nehir sıralamam.

6.AYAK: Formda Patatuka, eli kulağındaki Alastar, bombam Arya Sultan, her geçen gün daha iyi duruma gelen Universe, son yarışında ışık veren Kaşen, ters at Wild Flover, bütçeler dahilinde değerlendirilmesi gerektiğini düşündüğüm isimler.

Gökhan Yalçınkaya'nın Kocaeli kuponu

7,2,6,5,1 // 1,6,7,10 // 2 // 4,1 // 5,4,1,2,10,6,8 // 4,12,6,10,1,7

Haberin Devamı
YORUM YAZ