MENÜ

İzmir at yarış tahminleri - 10 Şubat Cuma

10 Şubat Cuma İzmir At Yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom Yazarı Osman Yılmaz günün programını sizler için değerlendirdi. İşte İzmir At yarış tahminleri ve kuponu...

İzmir at yarış tahminleri - 10 Şubat Cuma

10 Şubat Cuma İzmir Şirinyer Hipodromu'nda yine zevkli bir program bizleri bekliyor. Fanatik Hipodrom Yazarı Osman Yılmaz günün programını sizler için değerlendirdi. İşte İzmir At yarış tahminleri ve kuponu...

İZMİR TAHMİNİ / OSMAN YILMAZ

MY DAUGHTER HEJA İLK STARTINDA KAZANIR

1.AYAK: Start almamış 3 yaşlı İngilizlerin mücadele edeceği günün ilk ayağında sıralamam; NALDÖKENLİ GAKGOŞ, CANDY COURT, DEEPHOUSE LOUNGE, CANTERTİP ve CHIARO DI LUNA şeklindedir.

2.AYAK: Uzun aradan sonra yarış koşup nefes açan CORITIBA yatkın olduğu pist ve mafesede uygun grupta ilk şans verdiğim isimdir. Son yarışını ölçü almadığım ADONİSİM'inde devam eden iyi durumu ile birincilikle şansı yüksektir. İkinciliğin ardından muhafaza ettiği etkili formu ile BUNGEE JUMPER bu safkanların hatasını affetmeyecektir. Tam pist ve mesafesinde EXECUTIVE, son yarışlarına nispeten daha uygun grubu bulan EXTRA POWER ve son yarışında bekleneni veremese de iyi durumunu devam ettiren SLAYER SCREAM daha sonra şans verdiğim isimlerdir.

3.AYAK: Form durumunu beğendiğim CİMİNLİ ilk önereceğim isimdir. Son yarışında tabela dışı kalsa da tatminkar koşan PRINCESS ADA ilk rakibi olacaktır. İkinciliğinin ardından güzel formunu muhafaza eden YEŞİLMİŞİK bu kez uzayan mesafede daha etkili koşacaktır. Özlediği birinciliğe kavuştuğu son yarışı ardından formunu devam ettiren HAMARAT yine rakiplerini avlayabilir.

4.AYAK: İstikrarlı yarışlarının ardından koruduğu mükemmel formu ile USLUHAN ve bu pist ve mesafede birincilikle tanıştığı yarışı ardından bugünde formda olan PREDESTINATION arasındaki zevkli mücadele bu ayakta birinciyi belirleyecektir.

5.AYAK: 3 yaşlı İngilizlerin ilk kez start alacağı koşunun ikinci bölümünde hazırlıklarında kazanacak kıvama geldiğini gösteren MY DAUGHTER HEJA'ya günün banko ismi olacaktır.

6.AYAK: Günün son ayağında denk güçte safkanların mücadelesi nefes kesecek. Sıralamam; KAÇIN GELİYOR, ZORLUAT, BESSEY, TANAÇAN, KIZILHAN ve AŞKARBEY şeklindedir. Bol şanslar, bol kazançlar...

Osman Yılmaz'ın İzmir Kuponu
4-1-7-8-2-6
4-1-2-9-5-6
1-2-7-3
3-2
8
1-7-8-6-2-3

Haberin Devamı
YORUM YAZ