MENÜ

ÖZET |Karabükspor - Beşiktaş maçı kaç kaç bitti?

Spor Toto Süper Lig'de kritik karşılaşmada Karabükspor evinde Beşiktaş'ı konuk etti. Peki, Karabükspor - Beşiktaş maçı kaç kaç bitti? Beşiktaş'ın şampiyonluk yolundaki en önemli maçlarından biri olan Karabükspor mücadelesi sona erdi. Karabükspor - Beşiktaş maçında Karabükspor'un 2-1'lık üstünlüğü ile sona erdi.

ÖZET |Karabükspor - Beşiktaş maçı kaç kaç bitti?

Spor Toto Süper Lig 20. hafta açılış maçında Spor Toto Süper Lig'in lideri Beşiktaş, Kardemir Karabükspor'a deplasmanına çıktı. Halis Özkahya'nın yönettiği mücadele beIN Sports 1'den canlı yayınlandı. Karabükspor - Beşiktaş maçı kaç kaç bitti? sorusunun cevabı an be an haberimizde olacak. Karabükspor - Beşiktaş maçı bitti. Mücadele Karabükspor'un 2-1'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Karabükspor-Beşiktaş CANLI​

Karabükspor - Beşiktaş maçı kaç kaç bitti?

Karabükspor - Beşiktaş maçı Karabükspor'un 2-1'lik üstünlüğü ile bitti. Goller Ermin Zec, Seleznov ve Aboubakar'dan geldi.

ÖZET Karabükspor-Beşiktaş: 2-1

Penaltı mı değil mi?

9. dakikada sağ kanatta uzun pasta topla buluşan Quaresma'nın ortasında ceza sahası içine yaptığı ortada önce Talisca'nın şutu Dany'den döndü sonra Karabükspor ceza sahasında oluşan karambolde topla en son Atiba buluştu. Atiba'nın vuruşunda top auta gitti. Beşiktaşlı futbolcular Talisca'nın şutunda topun Dany'nin eline çarptığı gerekçesiyle hakeme itirazda bulundu.

11. dakikada Karabükspor, karşılaşmadaki ilk atağını geliştirdi. Latovlevici'nin sağ kanattan getirdiği ve ceza sahasına ortaladığı topa Yatabare iyi bir vuruş yapamadı. Bu pozisyondan 1 dakika sonra Beşiktaş'ta Cenk topla ceza sahasına girdi ve şutunu çekti, savunmaya çarpan top kornere gitti.

Karşılaşmanın ilk 20 dakikası sona ererken Beşiktaş daha çok Quaresma ve Gökhan Gönül'ün bulunduğu kanadı etkili kullanırken, Karabükspor uzun toplarla hızlı atağa çıkmaya çalıştı.

24. dakikada gelişen Karabükspor atağında Latovlevici hücuma çıktı ve yerden ortasında topu Ceyhun Gülselam ile buluşturdu. Ancak Ceyhun'un etkisiz vuruşu dışarı gitti.
38. dakikada sağ çaprazdan kazanılan serbest vuruşta topun başına Portekizli Anderson Talisca geçti. Anderson Talisca dar açıdan sol ayağıyla vurdu fakat top yan ağlarda kaldı.

Beşiktaş ilk yarıda 9 şut çekerken bunların sadece 1 tanesi kaleyi buldu, Karabükspor ise 3 şuttan 2'sinde kaleyi buldu.

İkinci yarı Kardemir Karabükspor'un vuruşu ile başladı. Karabükspor'da Ermin Zec oyuna girerken Tanase oyundan çıktı.

Zec oyuna girdi golünü attı!

50. dakikada orta sahada kopu tapan Seleznov'un pasında Ceyhun Gülselam'ın arapasında Zec topla buluştu ve kaleci Fabri'yle karşı karşıya kaldı. Zec'in şutu filelerle buluştu ve Karabükspor 1-0 öne geçti.

55. dakikada Beşiktaş korner kazandı. Quaresma'nın kullandığı kornerde ceza sahasında seken topa Babel gelişine vurdu ancak top kaleci Ahmet Şahin'in üzerine gitti. Beşiktaş'ta Oğuzhan oyundan çıkarken yerine Tolgay Arslan girdi.

Seleznov farkı 2'ye çıkardı

73. dakikada kullanılan serbest vuruşta ceza sahasına çevrilen topta Yevhen Seleznov, kafa vuruşu ile skoru 2-0'a taşıdı.

ÖZET |Karabükspor - Beşiktaş maçı kaç kaç bitti



80. dakikada sol kanattan çalımlarla ceza sahasına giren Vincent Aboubakar'ın çaprazdan yaptığı şutu kaleci Ahmet Şahin kurtardı. Beşiktaş, orta sahada önceki görüntüsünden oldukça uzak kalırken hücum hattında etkisizliğiyle de dikkat çekti.

Aboubakar girdi golünü attı!

87. dakikada Atiba ve Quareasma'nın paslaşmaları soncuunda ceza sahasında topla buluşan Aboubakar skoru 2-1'e getirdi.


İŞTE 11'LER

Karabükspor'un ilk 11'i: Ahmet Şahin, Kerim, Dany, Barış, Latovlevici, Gaman, Ceyhun, Skulason, Tanase, Seleznov, Yatabare.

Karabükspor'un yedekleri: Ercüment, Papp, Osman, İlhan, Lazarevic, Serdar, Zec.

Beşiktaş'ın ilk 11'i: Fabri, Gökhan Gönül, Mitrovic, Marcelo, Adriano, Atiba, Oğuzhan, Babel, Quaresma, Talisca, Cenk​.

Beşiktaş'ın yedekleri:Tolga, Atınç, Beck, Gökhan İnler, Necip, Tolgay, Aboubakar.

Güneş, 50. zaferi peşinde...

Bu sezon tek yenilgisini Kasımpaşa karşısında yaşayan Beşiktaş, son 3 maçta devirmeyi başardığı Karabükspor’dan 3 puanı koparması halinde bu sezon ilk kez 5’te 5 yapacak. Kartal, en son şampiyon tamamladığı sezonun 14. haftasından itibaren Kayseri, Galatasaray, Osmanlı, Konya ve Gaziantep’i devirerek 5 maçlık galibiyet serisi yakalamıştı. Öte yandan Şenol Güneş yönetiminde 82 resmi maça çıkan Beşiktaş, kazanırsa, tecrübeli teknik adamla 50. galibiyetini elde edecek.

Veli Karabük'e götürülmedi

Yaşadığı ağır sakatlığı atlatan ve takımla birlikte çalışmalara başlayan orta saha oyuncusu Veli Kavlak, Karabük deplasmanına götürülmedi. Kulübe yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, 28 yaşındaki futbolcunun henüz maç oynayacak duruma gelmediği ve Şenol Güneş tarafından kadroya dahil edilmediği belirtildi. Öte yandan sakatlığı bulunan ve antrenmanlarına bireysel olarak devam eden Ömer Şişmanoğlu da bu maçta sahadaki yerini alamayacak.

Atiba ceza sınırında

Beşiktaş’ta Karabük maçı öncesi sarı kart ceza sınırında bulunan tek isim Atiba Hutchinson. Üç sarı kartı bulunan Kanadalı futbolcu, Kardemir Karabükspor karşısında da kart görmesi halinde Akhisar Belediyespor maçında cezalı olacak.

Traore, Beşiktaş’a karşı yok!

Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül, sona eren Afrika Uluslar Kupası sonrası dönüşü sarkan Abdou Razack Traore’nin Beşiktaş maçında olmayacağını açıkladı. Kupadan erken elenen Fildişili oyuncunun neden henüz dönmediği merak ediliyor.

Cenk; Gomez ve Ba'yı sollayacak

15 golle krallığa koşan Cenk Tosun, sezonun ilk yarısında ağlarını havalandırdığı Karabükspor’u yine boş geçmek istemiyor. Çok formda olan 25 yaşındaki forvet, Mario Gomez ve Demba Ba’yı da geçmeye çalışacak. 2014- 2015 sezonunda Demba Ba, geçen sezon ise Gomez, ilk 20 maçta 15 gol atmıştı. Cenk ise Karabük ağlarını havalandırdığı takdirde 20 maçta 16 gole ulaşarak Alman ve Senegalli yıldızları geride bırakmış olacak.

Beşiktaş Özkahya ile kazanıyor

Süper Lig’de bugün oynanacak K. Karabükspor-Beşiktaş maçını, tecrübeli hakem Halis Özkahya yönetecek. Özkahya’nın düdük çaldığı 26 maçta 16 kez sahadan galibiyetle ayrılan Kartal, 8 beraberlik elde etti, sadece 2 maçı kaybetti. Karabük’ün ise Özkahya ile 1 galibiyet, 7 mağlubiyeti bulunuyor.

Karabük'teki maçlar

İki takım, müsabakanın oynanacağı Karabük'te daha önce 8 lig maçında karşılaştı. Karabük'teki maçlardan 5'ini Beşiktaş, 2'sini ev sahibi ekip kazandı, bir maç da berabere bitti. Beşiktaş, deplasman maçlarında 18 gol atıp, kalesinde 7 gol gördü.

Beşiktaş ile Kardemir Karabükspor takımları arasında ligde yapılan maçlarda alınan sonuçlar şöyle:

Sezon Maç Sonuç

1993-1994 Beşiktaş-Kardemir Karabükspor 4 - 1
Kardemir Karabükspor-Beşiktaş 2 - 1

1997-1998 Kardemir Karabükspor-Beşiktaş 0 - 5
Beşiktaş-Kardemir Karabükspor 1 - 0

1998-1999 Beşiktaş-Kardemir Karabükspor 1 - 1
Kardemir Karabükspor-Beşiktaş 1 - 2

2010-2011 Kardemir Karabükspor-Beşiktaş 1 - 4
Beşiktaş-Kardemir Karabükspor 1 - 1

2011-2012 Beşiktaş-Kardemir Karabükspor 1 - 0
Kardemir Karabükspor-Beşiktaş 1 - 1

2012-2013 Kardemir Karabükspor-Beşiktaş 0 - 3
Beşiktaş-Kardemir Karabükspor 2 - 2

2013-2014 Beşiktaş-Kardemir Karabükspor 0 - 0
Kardemir Karabükspor-Beşiktaş 1 - 0

2014-2015 Kardemir Karabükspor-Beşiktaş 1 - 2
Beşiktaş-Kardemir Karabükspor 2 - 1 (Ankara)

2016-2017 Beşiktaş-Kardemir Karabükspor 3 - 1

Haberin Devamı
YORUM YAZ