MENÜ

İzmir at yarış tahminleri - Erdinç Aktaş altılı kuponu

9 Şubat Perşembe İzmir At Yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom Yazarı Erdinç Aktaş günün zorlu programını sizler için değerlendirdi.

İzmir at yarış tahminleri - Erdinç Aktaş altılı kuponu

9 Şubat Perşembe İzmir At Yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom Yazarı Erdinç Aktaş günün zorlu programını sizler için değerlendirdi.

İZMİR / ERDİNÇ AKTAŞ

SAINT HILARION 'A GÜVENİYORUM

1.AYAK Bütün yarış severlerimize iyi günler diliyorum; GÜNÜN GANYANI bu ayakta oynanacak yakın ara koşacak olmasına rağmen göz dolduran formuyla SULTANBATUR'un günün ganyanı olmasını bekliyorum. Rakip olarak bundan bir önceki yarışını bu aprantisi ile kazanan ABHER olacaktır. Son yarışında 8.boy startta kalan NEVRUZ ÇİÇEĞİ ile son yarışında start ile birlikte liderliği alıp, içinden ve dışında gelen rakiplerine karşı koyarak kazanan ASUMANIM şeklinde olmasını bekliyorum. Bu ayakta çok geniş kupon yapacaklar takibimde BEĞ AĞA, form durumu tatminkar olan ORHANLARINORHANI ve hazır ve formda olan KIZIMIN KIZI'ı ilave edebilirler.

2.AYAK Göz dolduran formu ile en şanslı isim YEŞİLLİ BEY'dir. Bu yarışa kenterler ile hazırlanan geçen yarışında sizlere başlarda önerdiğim ve kötü koşan DEATH RACER bugün uyumlu aprantisi ile çok iyi yerlerde olabilir dikkat. Bu aralar idmanlarında beğenilen isimlerden olan HAKUNA MATATA ve son koşusunda dış kulvara açılmasıyla zaman kaybedip yarıştan üçüncü olan YAVUZSOY sıralamasını tutuyorum. Zorlu ayakta bu isimlerin dışında son genel görünümü tatminkar olan BEZMİ ALEM, formda binicisi ile NERİ VALIANT, tatminkar koşan GARİPAĞA ve GHOST OF DARKNESS'ı dikkate alabilirler.

3.AYAK Üç safkanın arasında bir yarış bu kez çok farklı koşacak olan MASTER OF THE WIND benim bu koşuda favorimdir. Son koşusun'da 2.boy geç çıkan TORUNUM MİRA orta kulvardan yaptığı güzel sprinti ile bu kez kazanabilir dikkat. Son koşusunda el oynatmadan kazanan ALL I NEED şeklinde olacaktır.

4.AYAK Son iki yarışında tabeladan düşmeyen METAL FIRTINASI en başta yazalım. Kum pistte üç kez koşup, son yarışında tabela dışı kalan AĞAPERSEN uygun rakiplerinin yanında Metal Fırtınası'nın ilk rakibidir. Bu mesafeleri iyi koşan MÖSYÖSPARTAKÜS yukardaki ikilinin en ciddi rakibi olacaktır.

5.AYAK Bekleme yarışı yapan SAINT HILARION koşu içerisindeki iki ciddi rakibinin atlatarak bariyer dibinden yaptığı atakları ile kazanan safkan bugün program üzerinde güveneceğimiz "Banko" adayımızıdr.

6.AYAK Sponza ekürüsünün seyisi Erhan Bulmuş geçen hazır olmada koşan TROMBINO için birde ağzında yara olmasına rağmen iyi koştuğunu bu kez çok hazır kazanmalarını bekliyorlar haberiniz olsun. Benim can arkadaşım Adnan Ünal'da HIGH KING üzerine genişce bir kupon yapacakmış çok güveniyor hadi hayırlısı. Koşunun favorisi SKYNET çok şanslı isimler. Günün sürprizleri BAY TUTU, iki yarıştır Dil bağı takılıp iyi koşan BOLD FALCON ve AĞAÇELİK olabilir. Bol şanslar

Erdinç Aktaş'ın İzmir kuponu

(4-1-5-8-2-3-7) (4-7-2-11-10-8-9-3) (2-5-1) (5-2-1) (1) (12-9-11-4-7-1)

Haberin Devamı
YORUM YAZ