MENÜ

Menemen Belediyesporlu Haluk golle döndü

Haluk Türkeri, pazar günü oynanan ve 1-1 sona eren Niğde Belediyespor karşılaşmasında ilk kez forma giyerken, takımının tek golüne imza atarak 1 puana damgasını vurdu.

Menemen Belediyesporlu Haluk golle döndü

Spor Toto 2'nci Ligi Kırmızı Grup ekiplerinden Menemen Belediyespor'un ara transferin son gününde Aydınspor 1923'ten kadrosuna dahil ettiği Haluk Türkeri, pazar günü oynanan ve 1-1 sona eren Niğde Belediyespor karşılaşmasında ilk kez forma giyerken, takımının tek golüne imza atarak 1 puana damgasını vurdu.

Menemen Belediyespor'da 2014-15 sezonunda da oynayan tecrübeli futbolcu, sarı-lacivertli forma altında 658 gün sonra yeniden gol sevinci yaşadı. Menemen Belediyespor formasıyla son golünü 19 Nisan 2015'te deplasmanda Tarsus İdmanyurdu karşılaşmasında kaydeden Haluk, Niğde Belediyespor maçında fileleri havalandırdı, ancak takımı rakibiyle 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yarışında yara aldı.

Teknik direktör Suat Kaya ise Haluk'un yanı sıra yeni transferler Hikmet, Erhan ve Serkan'ın ilerleyen haftalarda uyum sorunun atlatıp daha iyi performans sergileyeceğini söyledi.

Onur ATIŞ - DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ