MENÜ

Fransa'da St. Etienne - Lyon derbisi de karıştı!

Fransa Ligue 1'de 23. hafta mücadelesinde St. Etienne, kendi sahasında ezeli rakibi Lyon'u 2-0 yendi ancak maç içinde çok ilginç bir olay da yaşandı. St. Etienne'li oyuncu Fabien Lemoine, tepki olarak maç bitmeden sahayı terk etti.

Fransa'da St. Etienne - Lyon derbisi de karıştı!

Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi büyük tartışmalarla sona ererken, Fransa Ligue 1'de de bir başka olaylı derbi oynandı.

Birbirleriyle oynadıkları her maçta olaylar çıkan St. Etienne ve Lyon, Ligue 1'in 23. hafta mücadelesinde karşılaştı. Maçı Yeşiller 2-0 kazanırken, iki takım oyuncuların birbirlerine sert müdahaleleri de dikkat çekti.

87'de girdi, maç bitmeden sahayı terk etti!

Kevin Monnet-Paquet, Romain Hamouma'nın golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde kapatan ve maçı da aynı skorla kazanan Saint Etienne'de 29 yaşındaki Fabien Lemoine, maç bitmeden kendisine yapılan sert faullerden ötürü sahayı terk etti. İşin ilginç yanı Lemoine, 87. dakikada oyuna girmişti.

Hedefte Lemoine var!

Maçın son anlarında Lyon'un Cezayirli forveti Rachid Ghezzal, Lemoine ile sert bir ikili mücadeleye girdi ve Ghezzal'in hafif dirseği, onun ikinci sarı karttan kırmızı kart görmesine sebep oldu. 90. dakikada olan bu olayın ardından bu kez, Lyon'un bir başka oyuncusu Corentin Tolisso da yine Lemoine'ı hedef aldı. Rakibine çift ayakla giren Tolisso da direkt kırmızı kart gördü.

Tüm bu sert faullere dayanamayan Saint Etienne'li Fabien Lemoine da maç bitmeden sahayı terk etti. Böylece 29 yaşındaki oyuncu sadece 3 dakika sahada kalmış oldu. Lemoine ayrıca soyunma odasına giderken, "Ben ayaklarım kırılsın diye futbol oynamıyorum" dedi.



Haberin Devamı
YORUM YAZ