MENÜ

Jelena'dan Van Persie'ye ağır sözler

Beşiktaş'ın savunma oyuncusu Dusko Tosic'in eşi Jelena Karleusa, Van Persie hakkında ağır tweetler attı.

Jelena'dan Van Persie'ye ağır sözler

Beşiktaş ile Fenerbahçe Türkiye Kupası son 16 turunda karşı karşıya geldi. Maçta gerilim bir hayli fazlaydı. Özellikle Dusko Tosic ile Robin van Persie arasında yaşananlar maça damgasını vurdu.

Mücadelenin hakem Ali Palabıyık, Tosic'e, Van Persie'yi kafasıyla itmesinden ötürü direkt kırmızı kart çıkardı. İyi oynayan Beşiktaş 10 kişi kaldı. Tosic'in sinirlerine hakim olamaması pahalıya patladı. Sırp savunma oyuncusu sahadan çıkmadı, Van Persie'nin üstüne yürüdü ve saldırmaya çalıştı. Sahaya girmeye çalışan taraftarlar oldu.

Bu gelişmelerin ardından Tosic'in eşi Jelena, Twitter hesabından Van Persie ile ilgili, "Van Persie gördüğüm en aptal, şerefsizin teki.. O adi herifin ayağını kırın!" ifadelerini kullandı.

Yaklaşık bir saat sonra Dusko Tosic eşinden tweeti silmesini istedi. Jelena da, tweeti sildiğini ama pislik oyunculardan nefret ettiğini belirten bir mesaj yayınladı.




Jelena, Vodafone Arena'daki gerilim dolu derbiyi tribünden izledi. Sırp yıldız daha önce Vodafone Arena'da oynanan bazı maçlarları da stattan izlemişti.

Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinde büyük gerilim!


Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi capsleri!

Haberin Devamı
YORUM YAZ