MENÜ

Fenerbahçeli yönetici İlhan Ekşioğlu'ndan olay tweet

Fenerbahçeli yönetici İlhan Ekşioğlu, Beşiktaş maçı sonrası Şenol Güneş ile Kjaer ile arasında yaşanan olaylara dair bir kare paylaştı ve "Bunların hesabını soracağız" mesajını paylaştı." ifadelerine yer verdi.

Fenerbahçeli yönetici İlhan Ekşioğlu'ndan olay tweet

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda karşılaştığı Beşiktaş'ı Vodafone Arena'da devirdi ve çeyrek finale yükseldi. Mücadeleye damga vuran ise çıkan olaylar oldu.

Özellikle Kjaer ile Şenol Güneş arasında yaşanan gerilim fotoğrafını paylaşan Sarı Lacivertli yönetici İlhan Ekşioğlu, Twitter hesabından "Bunların hesabını soracağız." ifadelerine yer verdi.

Mesajlarına devam eden İlhan Ekşioğlu, İdari Menajer İlhan Ekşioğlu'nun maç sonrası başının yarılmasına da tepki gösterdi ve "Bu akan kanın takipçisiyiz." dedi.

Tape açıklaması

Fenerbahçe Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu'nun, sosyal medyada Şenol Güneş'in Kjaer ile yaşadığı problemi paylaşıp, 'hesap soracağız' açıklaması yapmasının hatırlatılması üzerine Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "O şahısla (İlhan Ekşioğlu) ilgili olarak, onun tapelerde neleri var onları konuşmak lazım. Hesap vermeyenler, hesap soramazlar" ifadesini kullanmıştı.

Ekşioğlu da bir paylaşım daha yaparak, "20 Şubatta Silivri'de Fenerbahçe'ye kurulan kumpasın duruşması var. Tape konuşmak, tartışmak, savunmak isteyen buyursun gelsin" dedi.




Haberin Devamı
YORUM YAZ