MENÜ

Şanlıurfaspor-Çaykur Rizespor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Şanlıurfaspor evinde Çaykur Rizespor'u ağırlıyor. Peki, Şanlıurfaspor-Çaykur Rizespor maçı saat kaçta hangi kanalda? Şanlıurfaspor-Çaykur Rizespor maçına dair tüm detaylar haberimizde...

Şanlıurfaspor-Çaykur Rizespor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Hafta sonunda Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu heyecanı yaşanacak. Birçok dev maça sahne olacak olan Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda TFF 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, Spor Toto Süper Lig'de düşmemek için mücadele eden Hikmet Karaman yönetimindeki Çaykur Rizespor'u konuk ediyor. TFF 1. Lig'de orta sıralarda mücadele eden ancak kadrosu ile ligin dişli ekiplerinden olan Şanlıurfaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda bir ust tura çıkmak istiyor. Çaykur Rizespor'da ise öncelikli hedef lig olsa da Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finale çıkmak hedeflerden bir tanesi.

Şanlıurfaspor-Çaykur Rizespor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Şanlıurfa GAP Arena'da oynanacak mücadele bugün saat 18.30'da başlayacak. A Spor'dan canlı ekranlara gelecek olan Şanlıurfaspor-Çaykur Rizespor maçını fanatik.com.tr'den canlı/grafikli anlatım ile an be an takip etmek mümkün.

Haberin Devamı
YORUM YAZ