MENÜ

"Ligde puan anlamında istediğimiz yerde değiliz''

TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor’un teknik direktörü Engin İpekoğlu, "Ligde en az mağlup olan takımız ancak puan anlamında istediğimiz yerde değiliz." dedi.

"Ligde puan anlamında istediğimiz yerde değiliz''

İpekoğlu, Aytaç Durak Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında, transfer tahtalarının açılmasından dolayı Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve kulüp başkanı Sedat Sözlü’ye teşekkür etti.

Bir taraftan transfer yapıldığını diğer yandan borç ödendiğini vurgulayan İpekoğlu, "Umuyoruz ki aramıza yeni katılan arkadaşlar, sezon sonuna kadar takıma iyi katkı verirler." diye konuştu. İpekoğlu, geçen hafta Denizlispor ile deplasmanda berabere kaldıklarını anımsatarak, şunları kaydetti:

"Her iki takımın da kazanabileceği bir maçtı. Son dakikalarda girdiğimiz pozisyonları değerlendirebilsek maçı kazanabilirdik. Maalesef olmadı ve berabere kaldık. Ligde en az mağlup olan takımız ancak puan anlamında istediğimiz yerde değiliz. İnşallah arzu ettiğimiz seriyi Büyükşehir Gaziantepspor maçıyla başlatır ve devam ettiririz. Zor bir maç olacak, rakibimizin kadrosunda önemli oyuncular var. Yeni transferlerimizin adaptasyon sürecini de bu maça kadar atlatmasını diliyor ve müsabakayı ne olursa olsun
kazanmayı istiyoruz."

"Kalitesi tartışılmayacak oyuncular aldık"

Tiago Bezerra, Leroy George, Timuçin Aşçıgil, Berat Tosun ve Alican Karadağ’ı kadrolarına kattıkları anımsatılan İpekoğlu, "Düşündüğünüz isimler transfer edildi mi, yeni transferlerden memnun musunuz?" şeklindeki soruyu, şöyle yanıtladı:

"Kadromuzdan memnunuz, takımda 20 oyuncumuz var. Mevcut kadromuzun da sezon sonuna kadar yeterli olduğunu düşünüyoruz. Takım savunması anlamında çok
sıkıntımız yok. Hücum bölgesinde pozisyon zenginliği ve bunları değerlendirebilme açısından sıkıntımız vardı. Tiago’nun gelmesi bu açından olumlu oldu. Transfer dönemi başladığında bazı farklı oyuncuların isimleri geçiyordu, Nduka gibi ama bunların bazıları gerçekleşmedi. Ancak kalitesi tartışılmayacak, bu ligi bilen oyuncular aldık."

Hazırlıklar sürüyor

Adana Demirspor, ligin 20. haftasında sahasında Büyükşehir Gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Engin İpekoğlu yönetimindeki antrenmanda futbolcular, ağırlık ve kuvvet çalışması gerçekleştirdi. Akdeniz ekibi, akşam saatlerinde de idman yapacak.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ