MENÜ

Fenerbahçe'den Roberto Carlos açıklaması

Fenerbahçe Kulübü, bugünkü haberlerde yer alan Advocaat'ın yerine Roberto Carlos'un getirilebileceği iddiasını resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla reddetti.

Fenerbahçe'den Roberto Carlos açıklaması

Fenerbahçe, basında çıkan Roberto Carlos haberlerine yalanlama geçti. Sarı Lacivertliler'in resmi internet sitelerinden yaptığı açıklamada "Bu tür iddialar ve dedikodular hayal ürünüdür" denildi.

Fenerbahce.org'dan yapılan açıklamada şöyle denildi:

Bugünkü Fotomaç Gazetesi’nde yer alan “Fener’in B Planı Hazır, Roberto Carlos” başlıklı haber yalandır.

Kulübümüzün hali hazırda teknik direktörü Dirk Advocaat olup, konuyla ilgili başka bir tasarruf ve plan bulunmamaktadır. Dolayısıyla bahse konu haberde yer alan isimler, iddialar ve dedikodular hayal ürünüdür.

Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin hakemi Ali Palabıyık

Bununla birlikte, aynı gazetenin bir diğer sayfasında “Hayaller Robben, gerçekler Karavaiev” başlığıyla anlamsız, gerçekle hiçbir düzlemde bağdaşmayan, kamuoyunu manipüle etme hedefi taşıyan bir haber yer almaktadır. Fenerbahçe Spor Kulübü’nün, bünyesinde bulunan resmi kişi ve mecralardan deklare ettiği isimler dışında, herhangi bir transfer hedefi olmamıştır. Söz konusu gazete, transfer dönemi boyunca birçok oyuncuyu kulübümüze “transfer etmiş”, ancak bu transferlerin gerçek olmadığı ortaya çıkınca da kendince okuyucularının aklıyla alay etmektedir. Bu içler acısı durum ne yazık ki bazı başka gazetelerde de geçerlidir. Fenerbahçe’nin ara transfer döneminde Robben’i transfer etme gibi bir hedefi olmamış, kulübümüzün resmen açıkladığı transfer hedefleri dışında adı geçen diğer isimlerle de bir ilgisi bulunmamaktadır.

Kamuoyunu yanlış bilgilendiren bu tür yalan haberlere itibar edilmemesini rica ederiz.


(ÖZET) Fenerbahçe-CSKA Moskova maç sonucu: 77-71

Haberin Devamı
YORUM YAZ