MENÜ

Survivor'dan elenen Seda Demir kimdir?

Survivor Seda Demir kimdir, kaç yaşında, mesleği nedir, nereli? Survivor 2017 Ünlüler takımında yer alan oyuncu Seda Demir bu hafta eleme adayları arasında. Kendisiyle ilgili merak edilenleri bu sayfada topladık. Seda Demir Survivor'dan elenen ikinci isim oldu. İşte Seda Demir hakkında her şey...

Survivor'dan elenen Seda Demir kimdir?

Survivor Seda Demir kimdir? Survivor 2017'de bu akşam yine heyecan dorukta olacak. Eleme adayları arasında Seda Demir de var. Seda Demir'in kim olduğu hayatı ve mesleğine dail tüm bilgileri bu haberde toplamaya çalıştı. Seda Demir Survivor'dan elenen ikinci isim oldu. İşte Seda Demir...

2018 Survivor All Star ne zaman başlıyor? Survivor All Star 2018'de kimler yarışacak?


Survivordan elenen Seda Demir kimdir



Survivor Seda Demir kimdir?

8 Mart 1983 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Oyunculuğa 24 yaşında adıma atan Seda Demir, Marmara Üniversitesi Fransızca Kamu Yönetimi Bölümü'nde eğitimine başlamıştır. Üniversite eğitimi esnasında bir bankanın reklamlarında boy gösteren Demir, Yaprak Dökümü dizisi için deneme çekimlerine davet edilmiştir. Bu davet güzel oyuncunun ilk oyunculuk deneyimi olacaktır.

Survivordan elenen Seda Demir kimdir


Çocukluğunda büyüyünce ne olacaksın sorularına 'masa başında değil, insanların arasında olayım' cevabını veren güzel oyuncu, hayallerindeki mesleğe oyunculukla atılmıştır. Yaprak dökümü dizisinde Sedef karakterine hayat veren güzel oyuncu, bu projenin ardından 2011 yılında Yıldız Masalı dizisinde Sude karakteriyle devam etmiştir. Ekranlara iki yıl kadar ara veren Demir, İntikam dizisiyle 2013 yılında tekrar ekranlara dönmüştür. 1.65 boyundaki Seda Demir, son olarak dizi alanında Beyaz Karanfil projesinde Elif karakterine hayat vermiş ve Sinema alanına geçiş yapmıştır.

Seda Demir, son olarak 2015 yılında Evlenmeden Olmaz filminde Ayşe karakteriyle ekranlara gelmiştir.

Seda Demir Serhat Akın ve İlhan Mansız'ı sinirlendirmişti

İkinci turda oynanan yarışmalarda Ünlüler takımında oyun alanında üst üste yapılan aynı hatalara kenarda İlhan Mansız sinirlenirken, "Konsantre olmuyoruz. Sürekli aynı hataları yapıyoruz." diyerek sinirlendi.

Daha sonra İlhan Mansız'ın bu sitemi üzerine Seda ise "Şimdi bir şey söyleme. Oyun bitsin, ondan sorna konuş." dedikten sonra İlhan Mansız, "Her şey atlama. Keyif yapmaya mı geliyoruz buraya? diye sitem ederken, daha sonra tartışmaya Serhat Akın da dahil oldu.

Survivordan elenen Seda Demir kimdir


İlhan Mansız gibi Seda'nın sözlerine sinirlenen Serhat Akın da, "Her şey atlıyorsun. Bir şeye karışma." diyerek tepki gösterdi. Bu anda oyun alanında gönüllüler takımından Erdi ile Seda Demir arasında tartışma çıktı ve Seda'nın cevap vermesi üzerine bu kez Serhat Akın tepki gösterirken, yaşanan gerilime dahil olan Furkan Kızılay, Serhat Akın'ı sakinleştirmek için kenara doğru çekti.

Ünlüler ile gönüllüler arasında ödül oyunun ikinci turunu Ünlüler 5-2 kazanırken, oyun sonrasında Serhat Akın ve Seda Demir arasında yine bir tartışma yaşandı. Serhat Akın, "Ben seni korumak için söyledim. Karşı takımda Erdi'den sana laf gelince ben seni korumak için konuştum ama sen bana onunla benim aramda, karışma diyorsun." dedikten sonra ikili arasında ksıa süreli bir gerilim daha yaşanmaya başladı.

Survivor 2017 yarışmacıları

Survivor’ın yarışmacıları arasında iddialı isimler bulunuyor. Ünlüler yarışmacıları arasında milli sporcular dikkat çekerken; Gönüllüler kadrosunda tanıdık simaların da bulunduğu göze çarpıyor. Yaklaşık 3 ay sürecek programda 2017’nin Survivor’u olabilmek adına mücadele edecek gönüllüler takımı yarışmacıları şöyle; Eser West, Ogeday Girişken, Volkan Çetinkaya, Gökhan Gözükan, Tuğçe Melis Demir, Fulya Şahin, Denisa, Elif Şadoğlu, Burçak Tuncer. Gönüllüler yarışmacıları; Eser West, Ogeday Girişken, Volkan Çetinkaya, Gökhan Gözükan, Tuğçe Melis Demir, Fulya Şahin, Denisa, Elif Şadoğlu, Yiğit İzik, BurçakTuncer, Erdi Ünver...

Haberin Devamı
YORUM YAZ