MENÜ

Survivor'da İlhan ve Adem kavgası! Survivor 62. bölüm fragmanı

Surivor 62. bölüm fragmanı yayınlandı. Survivor birleşme partisi heyecanı kısa sürdü. Survivor 2017'de bu akşam ilk dokunulmazlık oyunu oynanacak. Dokunulmazlık oyunu sırasında tansiyon yine yükseliyor. İlhan Mansız ve Adem arasında yaşanan gerginlik bu bölüme damga vuruyor.

Survivor'da İlhan ve Adem kavgası! Survivor 62. bölüm fragmanı



Survivor'da birleşme partisi heyecanı yaşandı. Survivor Ünlüler ve Gönüllüler adaları birleşti ve tüm yarışmacılar aynı adada yaşayacak. Bunun nasıl bir farklılık getireceği iki takım açısından da merak konusu olurken, ilk diyaloglara bakıldığında ciddi bir kutuplaşma yaşanacağı yeni bölüm fragmanında kendini gösteriyor. İşte Survivor 62. bölüm fragmanı ve detaylar...

Yeni bölümde Ünlüler takımı iki gruba ayrılmış halde gönüllüler takımını karşılaşdı. Sıcak bir karşılamanın yaşandığı görüntülerden belli oluyor. Yarışmacılar sohbet edip parkur dışında çok fazla diyaloğa giremedikleri isimler ile sohbet ediyorlar.

Dokunulmazlık oyunu oynanacak...

Survivor'da birleşme partisinin ardından ilk dokunulmazlık oyunu bu akşam oynanacak. Ünlüler ve gönüllüler adasının birleşmesinin ardından nasıl bir yarış çıkacağı şimdiden merak konusu olurken, yarışmacıların oldukça hırslı olduğu parkurdaki hallerinden belli oluyor

Dokunulmazlık oyununda Adem ve İlhan kavgası

Dokunulmazlık oyununda Adem ve İlhan arasında yaşanan kavga bu geceye damga vuracak gibi gözüküyor. Adem ve İlhan oyun sonunda tartışmaya başlarken, Adem, İlhan'a 'Sen benim delikanlılığımı sorgulayamazsın'derken, İlhan'da 'soruglamaya gerek yok değilsin zaten' dedi ve ikili arasında ortam iyice gerildi. Sabriye'nin araya girdiği görülürken iki ismin oldukça gergin olduğu kameralara yansıyor.

2018 Survivor All Star ne zaman başlıyor? Survivor All Star 2018'de kimler yarışacak?

Survivor'da kim kaç kilo verdi?

Survivor 2017'de yarışmacılar birleşme partisinin hemen öncesinde 'Kim Kaç Kilo' oyununda karşı karşıya geldi. Ödülün kazananını Ünlüler takımının verdikleri kilolar!
İlhan Mansız: 93 kg'dan 79.7kg
Volkan: 93 kg'dan 79.4 kg
Adem Kılıççı: 89 kg'dan 73.8 kg
Ogeday: 90 kg'dan 80 kg
Anıl: 83 kg'dan 66.4 kg
Furkan: 75kg'dan 63.6 kg
Gökhan: 96 kg'dan 80.7 kg
Serhat Akın: 91 kg'dan 74.5 kg
Burçak: 52 kg'dan 50.3 kg
Sema: 58 kg'dan 55.7 kg


Survivor'da kim gitti?


Survivor'da kim gitti sorusu merak edilirken bugün gerçekleştirilecek olan konseyle belli oldu. Survivor'a Erdi veda etti.

Survivor 2017 Ünlüler kadrosu


Erkekler: İlhan Mansız, Serhat Akın, Şakşuka Tarık Mengüç, Çılgın Sedat, Furkan Kızılay ve boksör Adem Kılıçcı
Kadınlar: Milli dalgıç Şahika Ercümen, DJ Berna Öztürk, atlet Sema Apak, milli atlet Pınar Saka, dizi oyuncusu Seda Demir, kickboksçu Sabriye Şengül.


Survivor 2017 Gönüllüler kadrosu



Acun Ilıcalı ve ekibi, yarışmaya katılacak ‘Gönüllüler’i 300 binin üzerindeki başvuru arasından seçti.’Göz6’dan üç kişinin katılacağı ‘Gönüllüler’in kadrosu ise şöyle: Eser West, Ogeday Girişken, Burçak Tuncer, Volkan Çetinkaya, Gökhan Gözükan, Elif Şadaoğlu, Fulya Şahin, Deniz Gültekin ve Tuğçe Melis Demir.

Survivor 2017 ilk elenen yarışmacılar

Fulya Şahin, Seda Demir ve Denisa Gültekin, Yiğit, Eser West, DJ Berna Öztürk, Sadin, Tarık Mengüç, Fatih Hürkan, Bulut Özdemiroğlu, Erdi


Survivorda İlhan ve Adem kavgası Survivor 62. bölüm fragmanı



Serhat Akın kimdir?

Serhat Akın 5 Haziran 1981 yılında Bretten’de doğmuştur. 1991 yılında, 10 yaşındayken Almanya’nın Karlsruher takımının altyapısına girerek futbol hayatına başlangıç yaptı. 2000 yılına kadar burada oynadı ve 9 yıl boyunca takıma hizmet etti. Daha sonra Fenerbahçe’ye transfer olarak Türkiye’de futbol kariyerine başlamış oldu. Aynı zamanda milli takımda da görev almayı başardı. Genç yaşına rağmen forma şansı buldu ve kısa bir süre içerisinde bütün taraftarlar tarafından sevilir hale geldi.

Kadıköy Boğası

Kadıköy Boğası lakabını da forvet hattında oynarken kazandı. Teknik direktör Daum zamanında forvet hattından alınarak, sağ açığa konmuştur. Bu mevkide görev alırken daha az gol atmaya başladı. Derbi maçlarda da çok sayıda golü bulunuyor. 2006 sezonunda Galatasaray’ı 6 – 0 yendikleri maçta, toplam 2 gole imzasını atmıştır. Fenerbahçe forması altında, ligde toplam 125 kere forma giymiş ve 41 gol atmıştır. Burada bulunduğu 5 sezonda Serhat Akın 3 kere de şampiyonluk gördü. 2006 – 2007 sezonunda tekrardan Almanya’ya döndü ve Köln takımını transferi gerçekleşti. Köln’e kiralık olarak gönderildi ve burada 1 sene kadar görev yaptı. Sonraki sezon Anderlecht’e transfer oldu. Buradaki ilk sezonunda şampiyonluk gören Serhat Akın, Belçika ligi şampiyonluğu yaşayan ilk Türk futbolcu olma unvanını da kazanmıştır. Köln’de oynarken geçirmiş olduğu sakatlık sonrasında uzun bir süre boyunca yeşil sahalardan uzak kaldı.

Survivorda İlhan ve Adem kavgası Survivor 62. bölüm fragmanı


Almanya'ya gitti geldi

2008 – 2009 sezonunda tekrardan Türkiye’ye dönüş yaptı. Bu sezonda Beşiktaş tarafından istense de, Kocaelispor’a transferi gerçekleşmiştir. Uzun bir sakatlıktan çıktıktan sonra, takımda 11 maçta görev aldı. Henüz sezonun yarısındayken, parasını alamadığı için sözleşmesini feshetti ve Kocaelispor sayfasını da kapatmış oldu. Sezonun diğer yarısını ise Konyaspor içerisinde tamamladı. Ancak takım küme düştükten sonra, buradan da ayrılmış ve futbol kariyerine başlamış olduğu takıma geri dönmüştür. 2012 – 2013 sezonunda Denizlispor ile anlaşsa da, kulüp başkanı kendisini kadroda düşünmediği için transferi gerçekleşmedi. Son olarak da Almanya 4. lig takımı olan Berliner AK 07 takımına transfer olmuştur. Serhat Akın daha sonra futbolu bıraktı.

İlhan Mansız kimdir?

İlhan Mansız, 10 Ağustos 1975 tarihinde Almanya, Kempten’de dünyaya geldi. Aslen Eskişehirli olan İlhan Mansız, 13 yaşında futbola başladı. Augsburg takımıyla Almanya Gençler Şampiyonu oldu. Dikkatleri üzerine çeken İlhan Mansız, 1994 yılında FC Köln'e transfer oldu. 1998 yılında 1. Lig takımlarından Samsunspor'a transfer oldu. 3 sezon Samsunspor'da oynadıktan sonra 2001 yılında Tümer Metin ile beraber Beşiktaş’a geçti. 2001-2002 sezonunda başarılı performansını sürdürdü ve attığı 21 golle Galatasaray'dan Arif Erdem'le birlikte gol krallığını paylaştı. 2002 yılında Türkiye’nin 3. olduğu Dünya Kupası'nda en etkili isimlerden biriydi. Turnuvanın ardından uzun süren sakatlıklar nedeni ile 2002/2003 sezonunda bir süre Beşiktaş'ta kadroya giremedi. Ancak sezon ilerledikçe düzeldi ve lig şampiyonluğunda büyük rol aldı. Beşiktaş formasıyla ligde 58 maçta 36 gol attı.

2004 yılında Japon takımı Vissel Kobe'ye transfer oldu. Sakatlıklar ve uyum sağlayamama nedeni ile aynı yıl 30 Kasım 2004 tarihinde Almanya takımlarından ekibi Hertha Berlin ile anlaşıp Almanya'ya geri döndü. 2005-2006 sezonunda Ankaragücü'ne transfer oldu. Ankaragücünde oynadığı 9 maçta 4 gol attı.

Futbol hayatının son golünü Ankaragücü formasıyla 30 Ekim 2005 tarihinde oynanan Süper Lig maçında Beşiktaş'a attı.

2006 yılının Şubat ayında Almanya’da bir trafik kazası geçirdi ve futbolu bıraktığını söyledi. Ancak tedavisine antrenmanlarına devam etti. İlhan Mansız, 2009'da futbolu bıraktı.

Survivorda İlhan ve Adem kavgası Survivor 62. bölüm fragmanı


İlhan Mansız, 38 kez A Milli Futbol Takımı forması giydi, bu maçlarda 7 gol attı. 3. olduğumuz 2002 FIFA Dünya Kupası'nda üç gol attı.

2007 yılında “Doktorlar” dizisinde Ömer Güven karakterini canlandırdı. Dr. Zeynep karakterini canlandıran Gamze Topuz ve diğer oyuncular olan Kutsi, Yasemin Ergene, Bekir Aksoy, Yağmur Atacan, Cüneyt Türel, Melike Güner ile birlikte rol almıştır.

İlhan Mansız'ın bilinmeyen yeteneğiİlhan Mansız'ın bilinmeyen yeteneği 2009 yılında “Çıngıraklı Top” sinema filminde Yunan Teknik Direktör rolünü oynamıştır.

2007 yılında sunuculuğunu Behzat Uygur ve Gamze Özçelik'in yaptığı ve jüri koltuğunda Olcayto Ahmet Tuğsuz, Ayşe Arman, Sema Çelebi, Alinur Velidedeoğlu ve Hande Ataizi olan İkinci sezon “Buzda Dans” adlı buz pateni yarışmasına katıldı ve birinci oldu.

Almanca, İngilizce, İtalyanca bilen İlhan Mansız 2003 yılında Nina Ritter ile evlendi 2004 yılında boşandı. Aimee Mansız (d.2004) adında bir çocuğu vardır.

SURVİVOR 2017 hangi günler yayınlanıyor?


Survivor 2017 reytinglere doymuyor. Peki, SURVİVOR 2017 hangi günler yayınlanıyor? vatandaşlar bu sorunun cevabını merak ediyor. Survivor 2017'nin haftada 3 gün yayınlanacağı açıklandı. Survivor 2017'nin cumartesi, pazar, pazartesi ve salı saat 20.00'de izleyicileriyle buluşacak.






Haberin Devamı
YORUM YAZ