MENÜ

Manisasporlu Gökhan: "Galibiyet güzel günlerin başlangıcı"

Türkiye 1'inci Ligi'nde düşme hattından çıkma mücadelesi veren Manisaspor'un ara transferde satın alma opsiyonuyla Büyükşehir Gaziantepspor'dan kiralık olarak renklerine bağladığı Gökhan Sazdağı, 5-2'lik Ümraniyespor galibiyetinin güzel günlerin başlangıcı olduğunu söyledi.

Manisasporlu Gökhan: "Galibiyet güzel günlerin başlangıcı"

"Bizim için kazanmak çok önemliydi ancak farklı kazanmak camiaya daha büyük mutluluk ve moral verdi" diyen genç futbolcu, "Ümraniyespor galibiyeti ile beyaz bir sayfa açtık. Tek isteğimiz, taraftarımızın bize daha fazla destek vermesi. Bu takım düşmeyecek. Herkes buna inansın" diye konuştu.

Ümraniyespor karşılaşmasındaki etkili futbolunu değerlendiren Fenerbahçe patentli futbolcu, 2014-15 sezonunda da formasını giydiği Manisaspor'a huzur bulacağına inandığı için geldiğini belirtirken şöyle devam etti:

"İstediğim bir kulübe geldim. Kafam rahat olunca daha iyi futbol oynuyorum. Ümraniyespor maçında sadece ben değil, takım olarak iyi bir mücadele ortaya koyduk. Kaliteli oyunculardan kurulu, güçlü bir ekibiz. Lige verilen aradan sonra deplasmanda lider Eskişehirspor ile oynayacağımız maçta bunu bir kez daha kanıtlayacağız."

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ