MENÜ

Akhisar Belediyespor'a ilk başkanından nasihat

Spor Toto Süper Lig'de 6-0'lik Galatasaray hezimetinin şokunu atlatmaya çalışan Akhisar Belediyespor'un ilk başkanı ve 1 numaralı üyesi Yılmaz Atabarut, yönetime hem moral verdi, hem de uyarılarda bulundu.

Akhisar Belediyespor'a ilk başkanından nasihat

Yerel Manisa Medya TV'de katıldığı bir programda Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel ve ekibini daha açık, daha şeffaf hareket etmeye çağıran 82 yaşındaki Yılmaz Atabarut, "Yönetim dışarıdan bilgisine güvendiği, inandığı insanlardan destek almalı. Dertleşmeden dertler çözülmez. İstişareden kaçınmamak lazım" dedi.

Ligin henüz 2'nci haftasında takımın başındaki Cihat Arslan'la yolların ayrılmasının hata olduğunu savunan Yılmaz Atabarut, şunrları söyledi:

"Böyle bir değişiklik düşünülüyorsa, sezon başlamadan yapılmalıydı. Bana göre Tolunay Kafkas'a 2 maç daha tölerans tanınmalı. Türkiye Kupası'nda Gümüşhanespor karşısında iyi futbolla tur atlanmalı, ligde ise Çaykur Rizespor maçı mutlaka kazanılmalı. Son 2 sezonda takımdan ayrılan Uğur, Güray, Bilal, Merter, İsmail gibi kilit isimlerin yerleri doldurulmadı. Rodallega'nın gideceği belliyken yerine golcü alınmadı."

Türk futbolunun genelini etkileyen seyirci sayısındaki azalmadan Akhisar Belediyespor'un da payını aldığını sözlerine ekleyen Yılmaz Atabarut, maçları Manisa'da oynamanın büyük handikap olduğunu öne sürerken şöyle devam etti:

"İlçe Stadı'nı şartlara uygun hale getirip maçlarımızı burada oynama düşüncesi, yeni stat projesi yüzünden gerçekleşmedi. Fakat herkesin bildiği gibi, yeni stadı da beceremedik, işler yarım kaldı. İnşaatı tamamlamak için Spor Toto ile anlaşılması güzel haber. Umarım önümüzdeki sezon kendi stadımızı kullanmaya başlarız."

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ