MENÜ

Şanlıurfaspor-Eskişehirspor maçı hangi kanalda saat kaçta?

Şanlıurfaspor ile Eskişehirspor TFF 1. Lig'de 19. haftanın kapanış maçında karşılaşacak. Şanlıurfaspor-Eskişehirspor maçı hangi kanalda saat kaçta? Tüm detaylar haberimizde.

Şanlıurfaspor-Eskişehirspor maçı hangi kanalda saat kaçta?

TFF 1. Lig'de 19. hafta Şanlıurfaspor-Eskişehirspor maçıyla kapanıyor. Kemal Kılıç'ın çalıştırdığı Urfa ekibi rakibini yenerek sahasında yakaladığı 3 maçlık galibiyet serisini devam ettirmenin peşinde. Eskişehirspor ise liderliğini devam ettirmek için kazanmak istiyor.

Şanlıurfa Gap Arena Oynanacak karşılaşmayı Özgüç Türkalp yönetcek. Yardımcılıklarını ise Erdinç Sezertam ve Osman Karakaş yapacak.

Şanlıurfaspor-Eskişehirspor maçı hangi kanalda saat kaçta?

TRT SPOR'dan yayınlanaca ve GAP Arena’da saat 18.30’da başlayacak karşılaşmayı Özgüç Türkalp yönetecek.

Eksik ve cezalı listesi

Ev sahibi takımda sakat olan savunma oyuncusu Romen Andri Marc dışında eksik ya da cezalı oyuncu bulunmuyor.

Eskişehirspor'da ise Kamil Çörekçi sakat, Ramazan Övünç ise kart cezası nedeniyle Şanlıurfaspor maçında oynamayacak.

Şanlıurfaspor lideri yenmek istiyor...

TFF 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor’da kulüp başkanı İsmail Bağıban, yarın lider Eskişehirspor karşısında taraftarların desteğiyle galip gelmek istediklerini söyledi.

Bağıban, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde ve kupada son dönemde sergiledikleri güzel futbolun karşılığını aldıklarını belirtti. Lider Eskişehirspor’u konuk edeceklerini hatırlatan Bağıban, "Rakibimizin gücünün farkındayız. Lider Eskişehirspor karşısında seyircimizin de desteğiyle kazanmak istiyoruz. Futbolcularımızın moral ve motivasyonu üst düzeyde. Futbolda her sonuç olabilir ancak takımımızın bu dönemde biraz daha puana ihtiyacı var. Rakip de liderliği bırakmak istemeyeceğinden seyir zevki çok yüksek bir maç futbolseverleri bekliyor." diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ