MENÜ

"Galatasaray'dan 6 gol yiyecek takım değiliz"

Akhisar Belediyespor Kulübü Başkanı Hüseyin Eryüksel: "Galatasaray’dan 6 gol yiyecek kadar kötü bir takım değiliz" dedi.

"Galatasaray'dan 6 gol yiyecek takım değiliz"

Akhisar Belediyespor Kulübü Başkanı Hüseyin Eryüksel, Galatasaray karşısında hak etmedikleri bir skor aldıklarını söyledi. Spor Toto Süper Lig’de deplasmanda Galatasaray’a 6-0 yenilen Akhisar Belediyespor’da kulüp başkanı Hüseyin Eryüksel, basın mensuplarına açıklamada bulundu.

'Taraftarımız sabırlı olsun'

Alınan skorun, takımın ve taraftarın moralini bozmaması gerektiğini kaydeden Eryüksel, "Galatasaray bizi 6-0 yenecek kadar iyi bir takım değil. Biz de Galatasaray’dan 6 gol yiyecek kadar kötü bir takım değiliz. Bu olayı bir kaza olarak değerlendiriyoruz. Bu maçı telafi edeceğiz, taraftarımız sabırlı olsun." diye konuştu.

2 transfer müjdesi

Yarın sona erecek ara transfer dönemi öncesi forvet mevkisine 2 takviye yapabileceklerini belirten Eryüksel, "Takıma takviye amacıyla 2 futbolcuyla görüşmelerimiz devam ediyor. Yarın son dakikaya kadar da toplantılar sürebilir. Gelecek transfer ile daha güçlü olacağız." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ