MENÜ

Manisaspor-Ümraniyespor (CANLI)

Manisaspor-Ümraniyespor ile 19. hafta maçında karşılaşıyor. Manisaspor-Ümraniyespor hangi kanalda saat kaçta?

Manisaspor-Ümraniyespor (CANLI)

TFF 1. Lig’de aylardır düşme hattından çıkamayan ara transferin hareketli kulübü Manisaspor, bugün Ümraniyespor’u konuk ediyor. Son 5 maçında 4 galibiyet alan Manisaspor 1. Lig'in en formda takımı olan Ümraniyespor'u yenerek galibiyet serisi yakalamanın peşinde. Son 7 haftada 6 galibiyet 1 beraberlik alan Ümraniyespor ise çıkışını devam ettirmek istiyor.

Manisaspor-Ümraniyespor maçı hangi kanalda saat kaçta?

Manisa 19 Mayıs Stadı’nda saat 14.30’da başlayıp Mustafa İlker Coşkun yönetiminde oynanacak mücadeleyi TRT Avaz ekranlara getiriyor.


Bilet fiyatları misafir tribün 12, maraton 2, kapalı alt 4, VIP tribün 15 TL olarak belirlendi. Tarzan’da cezalı Emre Öztürk ile sakatlıkları süren Berk ve Uğur görev yapamayacak.

Manisaspor’un ara transferde son hamle olarak kadrosuna dahil ettiği Perovic ve Hüseyin Tok’un sahaya 11’de çıkmayacakları öğrenildi.

Teknik Direktör Sait Karafırtınalar, zorlu bir 90 dakikanın kendilerini beklediğini belirterek, "Güçlü bir rakiple oynayacağız. Kazanıp çıkışa geçmek, artık düşme hattından uzaklaşmak istiyoruz" dedi. Bu karşılaşma öncesi Manisaspor, 18 maçta 14, Ümraniyespor ise 17 maçta 26 puan topladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ