MENÜ

Survivor kim gitti? Survivor 2017 veda eden kim

Survivor'da her Salı olduğu gibi bu Salı da eleme heyecanı nefesleri kesti. Survivor fanları gün boyu Survivor kim gitti? Survivor 2017 veda eden kim sorusuna cevap aradı. Survivor 2017 eleme heyecanı büyük bir heyecanla bekleniyordu. Survivor kim gitti sorusunun cevabı belli oldu.

Survivor kim gitti? Survivor 2017 veda eden kim

Survivor 2017'de bugün yaşanacak eleme yine nefesleri kesti. Survivor 2017'de ünlülerden 2 isim gönüllülerden 2 isim eleme adayı olarak potaya çıkmıştım. Ünlüler adasından Adem ve İlhan, gönüllüler adasından Ogeday ve Volkan Survivor eleme adayları olmuştu. Bu dört isimden bir tanesi Survivor'a veda etti. Survivor eleme gecesine dair tüm detaylar haberimizde. Survivor 2017 kim gitti sorusunun cevabı belli oldu.

Survivor kim gitti?

Survivor 2017 kim gitti sorusunun cevabı belli oldu. Volkan Survivor'a veda etti.

Survivor kim gitti? Survivor'a veda eden kim?


Survivor kim gitti? Survivor'a veda eden kim soruları yanıt buldu. Tuğçe Melis Demir adaya veda etti.

Survivor kim gitti ( kim veda etti)?

Survivor kim gitti, kim veda etti sorusunun cevabı belli oldu. Survivor'da Burçak adaya veda etti.



Survivor kim gitti? Survivor'da adaya kim veda etti?

Survivor'da kim gitti sorusunun cevabı belli oldu. Survivor'dan giden isim Şahika Ercümen oldu.

Survivor 2017 Ünlüler kadrosu


Erkekler: İlhan Mansız, Serhat Akın, Şakşuka Tarık Mengüç, Çılgın Sedat, Furkan Kızılay ve boksör Adem Kılıçcı

Survivor 2018 All-Star ne zaman başlayacak? Survivor'da kimler yarışacak?

Kadınlar: Milli dalgıç Şahika Ercümen, DJ Berna Öztürk, atlet Sema Apak, milli atlet Pınar Saka, dizi oyuncusu Seda Demir, kickboksçu Sabriye Şengül.


Survivor 2017 Gönüllüler kadrosu


Acun Ilıcalı ve ekibi, yarışmaya katılacak ‘Gönüllüler’i 300 binin üzerindeki başvuru arasından seçti.’Göz6’dan üç kişinin katılacağı ‘Gönüllüler’in kadrosu ise şöyle: Eser West, Ogeday Girişken, Burçak Tuncer, Volkan Çetinkaya, Gökhan Gözükan, Elif Şadaoğlu, Fulya Şahin, Deniz Gültekin ve Tuğçe Melis Demir.

Survivor 2017 ilk elenen yarışmacılar


Fulya Şahin, Seda Demir ve Denisa Gültekin, Yiğit, Eser West, DJ Berna Öztürk, Sadin, Fatih Hürkan, Bulut Özdemiroğlu

Survivor kim gitti Survivor 2017 veda eden kim


Sabriye Şengül kimdir?


11. haftaya kadar adada kalmayı başaran isimlerden biri de Sabriye Şengül olmuştur. Sabriye Şengül Trabzon'da orta halli bir ailenin kızı olarak dünyaya gelmiştir. Başarılı hayatında boksla 18 yaşında tanışmıştır. İlkokul ortaokul ve liseyi bitirdikten sonra boksa ilgisi ve yeteneği olduğunu fark ederek üniversite okumayı tercih etmemiştir. Yarışmadan da anlaşılacağı gibi genel olarak erkeksi tavırları ve sert mizacıyla bilinen Sabriye Şengül’ün küçüklük yıllarında her daim erkek arkadaşları olduğu için tavırlarının da bu şekilde geliştiğini kendi özel bir röportajında belirtmiştir. Lisedeki antrenörünün boks yapmaya teşvik ettiği bu yolda adımlarını küçük küçük atmaya başladı. İlk etapta ablası boksa pek sıcak bakmasa Sabriye hiçbir zaman yılmadı ve hayallerinin peşinde koşmaya devam etti. Bir spor salonuna kayıt oldu. Özel olarak boks eğitimleri aldıktan sonra artık kendisini fark eden yalnızca çevresi değil bazı önemli antrenörler de oldu. Bu doğrultuda Türkiye Boks Şampiyonu olmayı başardı. Milli formayı giyerek ülkemizi Avrupa’da da en iyi şekilde tanıttı. 2015 yılı itibari ile de profesyonel olarak boksçuluğa devam etti. Kick boks’ ta hiçbir mağlubiyeti olmayan Sabriye Şengül altın kemer sahibi oldu.

Bu başarı merdivenini yavaş ama büyük adımlarla atan Sabriye Şengül Türkiye’nin kısa zamanda fenomeni oldu. Şuanda 20017 Survivor kadınlar arasında en çok desteklenen yarışmacılardan biri. Geçtiğimiz hafta elenme korkusu yaşan Sabriye Şengül halk oylaması sayesinde bu hafta da adada kalmayı başardı. İzleyici kitlesinin de fazla olması ile belki de Survivor 2017 finale kalan yarışmacılardan biri de Sabriye Şengül olabilir.

Şahika Ercümen kimdir?


Şahika Encümen, profesyonel Serbest Dalgıç, Serbest Dalış Eğitmeni, Beslenme ve Diyet Uzmanı. 2014 yılı itibarıyla serbest dalış alanında 6 adet resmi dünya rekoru sahibidir.

Şahika Ercümen, 16 Ocak 1985 tarihinde Çanakkale’de doğmuştur. Çocukluğunda yaşadığı astım rahatsızlığı üzerine spora başladıktan sonra su sporlarının birçok dalında şampiyonluklar elde etmiştir. Çanakkale Milli Piyango Anadolu Lisesini bitirdi. Ankara, Başkent Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Mezunudur. Başkent Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünde Yüksek Lisans eğitimine devam etmektedir.

Sema Apak kimdir?


1985 Bursa doğumlu olan Sema Apak 400m engelli yarışlarındaki başarılarır ile tanındı. 1.69 m boyunda 54kg ağrlığında olan Sema Apak, 400 metre engelli yarışında en iyi derecesini 6 Haziran 2012 tarihinde Ankara'da yapılan yarışta 56.62sn'lik derecesiyle elde etmiştir. Kendisi 17 Ağustos 1985 tarihinde Bursa ilinde dünyaya gelmiştir. 400 metre engelli yarışları ile kısa sürede adını tüm Türkiye’ye duyurmuştur. Sema Apak boyu 1.69 kilosu ise 54’tür. Onun hakkında bilinenler sadece bunlarla da sınırlı değildir. Kendisi Enkaspor’un atletlerinden biridir. Çok önceki zamanlarda heptatlon branşında boy göstermiştir. Aynı zamanda 400 metre engelli branşında 56.62 saniyelik derecesi ile büyük bir başarı elde etmiştir desek herhalde oldukça doğru bir ifade kullanmış olacağız. Onun aşk hayatı hakkında bilinen en net bilgi ise antrenörü ile evli olduğudur.

Serhat Akın kimdir?


Serhat Akın 5 Haziran 1981 yılında Bretten’de doğmuştur. 1991 yılında, 10 yaşındayken Almanya’nın Karlsruher takımının altyapısına girerek futbol hayatına başlangıç yaptı. 2000 yılına kadar burada oynadı ve 9 yıl boyunca takıma hizmet etti. Daha sonra Fenerbahçe’ye transfer olarak Türkiye’de futbol kariyerine başlamış oldu. Aynı zamanda milli takımda da görev almayı başardı. Genç yaşına rağmen forma şansı buldu ve kısa bir süre içerisinde bütün taraftarlar tarafından sevilir hale geldi.

Kadıköy Boğası

Kadıköy Boğası lakabını da forvet hattında oynarken kazandı. Teknik direktör Daum zamanında forvet hattından alınarak, sağ açığa konmuştur. Bu mevkide görev alırken daha az gol atmaya başladı. Derbi maçlarda da çok sayıda golü bulunuyor. 2006 sezonunda Galatasaray’ı 6 – 0 yendikleri maçta, toplam 2 gole imzasını atmıştır. Fenerbahçe forması altında, ligde toplam 125 kere forma giymiş ve 41 gol atmıştır. Burada bulunduğu 5 sezonda Serhat Akın 3 kere de şampiyonluk gördü. 2006 – 2007 sezonunda tekrardan Almanya’ya döndü ve Köln takımını transferi gerçekleşti. Köln’e kiralık olarak gönderildi ve burada 1 sene kadar görev yaptı. Sonraki sezon Anderlecht’e transfer oldu. Buradaki ilk sezonunda şampiyonluk gören Serhat Akın, Belçika ligi şampiyonluğu yaşayan ilk Türk futbolcu olma unvanını da kazanmıştır. Köln’de oynarken geçirmiş olduğu sakatlık sonrasında uzun bir süre boyunca yeşil sahalardan uzak kaldı.

Survivor kim gitti Survivor 2017 veda eden kim


Almanya'ya gitti geldi

2008 – 2009 sezonunda tekrardan Türkiye’ye dönüş yaptı. Bu sezonda Beşiktaş tarafından istense de, Kocaelispor’a transferi gerçekleşmiştir. Uzun bir sakatlıktan çıktıktan sonra, takımda 11 maçta görev aldı. Henüz sezonun yarısındayken, parasını alamadığı için sözleşmesini feshetti ve Kocaelispor sayfasını da kapatmış oldu. Sezonun diğer yarısını ise Konyaspor içerisinde tamamladı. Ancak takım küme düştükten sonra, buradan da ayrılmış ve futbol kariyerine başlamış olduğu takıma geri dönmüştür. 2012 – 2013 sezonunda Denizlispor ile anlaşsa da, kulüp başkanı kendisini kadroda düşünmediği için transferi gerçekleşmedi. Son olarak da Almanya 4. lig takımı olan Berliner AK 07 takımına transfer olmuştur. Serhat Akın daha sonra futbolu bıraktı.

İlhan Mansız kimdir?


İlhan Mansız, 10 Ağustos 1975 tarihinde Almanya, Kempten’de dünyaya geldi. Aslen Eskişehirli olan İlhan Mansız, 13 yaşında futbola başladı. Augsburg takımıyla Almanya Gençler Şampiyonu oldu. Dikkatleri üzerine çeken İlhan Mansız, 1994 yılında FC Köln'e transfer oldu. 1998 yılında 1. Lig takımlarından Samsunspor'a transfer oldu. 3 sezon Samsunspor'da oynadıktan sonra 2001 yılında Tümer Metin ile beraber Beşiktaş’a geçti. 2001-2002 sezonunda başarılı performansını sürdürdü ve attığı 21 golle Galatasaray'dan Arif Erdem'le birlikte gol krallığını paylaştı. 2002 yılında Türkiye’nin 3. olduğu Dünya Kupası'nda en etkili isimlerden biriydi. Turnuvanın ardından uzun süren sakatlıklar nedeni ile 2002/2003 sezonunda bir süre Beşiktaş'ta kadroya giremedi. Ancak sezon ilerledikçe düzeldi ve lig şampiyonluğunda büyük rol aldı. Beşiktaş formasıyla ligde 58 maçta 36 gol attı.

2004 yılında Japon takımı Vissel Kobe'ye transfer oldu. Sakatlıklar ve uyum sağlayamama nedeni ile aynı yıl 30 Kasım 2004 tarihinde Almanya takımlarından ekibi Hertha Berlin ile anlaşıp Almanya'ya geri döndü. 2005-2006 sezonunda Ankaragücü'ne transfer oldu. Ankaragücünde oynadığı 9 maçta 4 gol attı.

Futbol hayatının son golünü Ankaragücü formasıyla 30 Ekim 2005 tarihinde oynanan Süper Lig maçında Beşiktaş'a attı.

2006 yılının Şubat ayında Almanya’da bir trafik kazası geçirdi ve futbolu bıraktığını söyledi. Ancak tedavisine antrenmanlarına devam etti. İlhan Mansız, 2009'da futbolu bıraktı.

Survivor kim gitti Survivor 2017 veda eden kim


İlhan Mansız, 38 kez A Milli Futbol Takımı forması giydi, bu maçlarda 7 gol attı. 3. olduğumuz 2002 FIFA Dünya Kupası'nda üç gol attı.

2007 yılında “Doktorlar” dizisinde Ömer Güven karakterini canlandırdı. Dr. Zeynep karakterini canlandıran Gamze Topuz ve diğer oyuncular olan Kutsi, Yasemin Ergene, Bekir Aksoy, Yağmur Atacan, Cüneyt Türel, Melike Güner ile birlikte rol almıştır.

İlhan Mansız'ın bilinmeyen yeteneğiİlhan Mansız'ın bilinmeyen yeteneği 2009 yılında “Çıngıraklı Top” sinema filminde Yunan Teknik Direktör rolünü oynamıştır.

2007 yılında sunuculuğunu Behzat Uygur ve Gamze Özçelik'in yaptığı ve jüri koltuğunda Olcayto Ahmet Tuğsuz, Ayşe Arman, Sema Çelebi, Alinur Velidedeoğlu ve Hande Ataizi olan İkinci sezon “Buzda Dans” adlı buz pateni yarışmasına katıldı ve birinci oldu.

Almanca, İngilizce, İtalyanca bilen İlhan Mansız 2003 yılında Nina Ritter ile evlendi 2004 yılında boşandı. Aimee Mansız (d.2004) adında bir çocuğu vardır.

Haberin Devamı
YORUM YAZ