MENÜ

Prosinecki'de karar günü!

Bursaspor'un teknik direktörlük koltuğu için teklif götürdüğü Robert Prosinecki'nin, Azerbaycan Milli Takımı ile sezon sonuna kadar sözleşmesinin olması sebebiyle teklifi reddettiği iddia edilmişti. Ancak Hırvat teknik adamın kapıyı tamamen kapatmadığı ve son kararını bugün vereceği öğrenildi.

Prosinecki'de karar günü!

Hamza Hamzaoğlu'ndan boşalan teknik direktörlük koltuğu için görüşmelerini sürdüren Bursaspor Yönetimi, Azerbaycan Milli Takımı'nı çalıştıran Hırvat teknik adam Prosinecki'ye teklif götürmüştü.

Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Çolak ile İdari Menajer Hüseyin Gedik'in temas kurduğu tecrübeli teknik adamın, Azerbaycan'daki "apasport.az" adlı spor sitesine yaptığı iddia edilen açıklamada, "Teklife saygıyla yaklaştım ama Azerbaycan Milli Takımı ile sezon sonuna kadar anlaşmam var. Bu sebeple Bursaspor'un teklifini kabul edemem" dediği belirtilmişti.

Ancak Prosinecki'nin iddiaların aksine Bursaspor'a kapıları tamamen kapatmadığı ve nihai kararını bugün yönetime bildireceği öğrenildi.

Bursaspor yönetimi Hırvat teknik direktörün vereceği karara göre alternatifleri değerlendirmeye devam edecek.

Ali Ay: O bizi, biz de onu istiyoruz

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, Hamza Hamzaoğlu’nun görevden ayrılmasının ardından takımın başına getirmek için teklifte bulundukları Hırvat teknik direktör Robert Prosinecki’nin durumunun Azerbaycan Futbol Federasyonu yöneticilerine göre netleşeceğini söyledi.

Hırvat teknik adamla görüştüğünü belirten Ay, "Prosinecki bizi istiyor. Biz de kendisini istiyoruz. Ancak halen Azerbaycan Milli Takımı Teknik Direktörü. Kendisi bugün federasyon yetkilileriyle görüşecek. Robert Prosinecki’nin Azerbaycan Futbol Federasyonu yöneticileriyle yapacağı görüşmenin
sonuçlarını bekliyoruz." dedi.

Mehmet Ali Sabuncu

Biten transferler - Ara transfer 2017

Haberin Devamı
YORUM YAZ