MENÜ

ÖZET - Galatasaray-Erzincanspor maç sonucu: 6-2

Galatasaray TT Arena'da kritik maçta Erzincan ile karşılaştı. Podolski'nin 5 gol attığı mücadeleden sarı kırmızı ekip 6-2'lik galibiyetle ayrıldı.

ÖZET - Galatasaray-Erzincanspor maç sonucu: 6-2

Galatasaray Türkiye Kupası'nda kritik maçta Erzincan ile karşı karşıya geldi. İlk yarısı gol düellosu şeklinde geçen mücadelede ikinci yarı maça ağırlığını koyan sarı kırmızılı ekip maçtan 6-2'lik üstünlükle ayrıldı.

Galatasaray-Erzincanspor maçından kareler

Goller üst üste geldi

Maçta ilk golü 4. dakikada Podolski attı. Golden 6 dakika sonra tekrar sahneye çıkan Alman golcü dakika 10'da skoru 2-0'a getirdi. 24 Erzincanspor dakika 15'de Yasin Dülger'in attığı harika golle farkı 1'e indirmeyi başardı. Dakika 25'de ise Arena'da adeta soğuk duş etkisi yaratan gol geldi. Ahmet Kaan Ergün dakika 25'de beraberliği yakalayan golü buldu. İlk yarının skorunu ise Galatasaray'ın yeni transferi Garry Rodrigues belirledi. Dakika 31'de Nigel De Jong ikinci sarıdan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. İlk yarı 3-2 sona erdi.

Poldi'den 5 gol

İkinci yarıda ise adeta Podolski şov vardı. Alman yıldız dakika 50,55 ve 63. dakikalarda attığı gollerle Galatasaray'ın 6-2'lik galibiyetinde 5 gol atan isim oldu. Galatasaray'ın Ziraat Türkiye Kupası Son 16'daki rakibi ise Medipol Başakşehir oldu.

Galatasaray'ın rakibi Medipol Başakşehir!

Haberin Devamı
YORUM YAZ