MENÜ

Survivor'da kim elenecek? İşte o isimler...

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? (Kim elenecek) Survivor heyecanı 2. bölümle devam etti. Yarışların yapıldığı parkurda Furkan ve Sema fırtınası esti. Dokunulmazlık oyununu Ünleler takımı kazandı. Gönüllüler takımında 1 kişi elecek.

Survivor'da kim elenecek? İşte o isimler...

Survivor'un ilk günü gönüllüler takımı fırtınası esmişti. Ancak ikinci günde Ünlüler takımı atağa geçti ve dokunulmazlık oyununu kazandı. Parkurlarda Furkan ve Sema'nın büyük gayretiyle ünlüler takımı yarışı kazandı.

Furkan Kızılay kazanılan oyun sonrası, "Evet tartışmalarımız var ama bundan sonraki ödüllerde 1-2 devam edersek ödüller arka arkaya gelecek dedi.

Çılgın Sedat ise yaptığı konuşmada büyük bir başarı kazandıklarını söyledi. Oyun kazanmakta zorlanan ben ve benim gibi arkadaşlara tebriklerimi sunuyorum ifadesini kullandı.

Serhan Akın ise biz daha çok oyun kazanacağız. Gönüllüleri zor günleri beklediğini belirten Serhat artık bizim işimiz daha kolay olacak dedi.

Survivorda kim elenecek İşte o isimler...

Survivorda kim elenecek?


Gönüllüler takımında oy çokluğu ile Erdi eleme potasının ilk adayı olurken, bireysel dokunulmazlık kolyesini alan Volkan, Fulya'nın ismini söyledi. Bu esnada Fulya ile Volkan eteklerindeki tüm taşları ufak bir serzenişle ortaya döktü. Böylelikle eleme potasına giren iki aday belirlenmiş oldu.

Survivor 2017 Ünlüler kadrosu


Erkekler: İlhan Mansız, Serhat Akın, Şakşuka Tarık Mengüç, Çılgın Sedat, Furkan Kızılay ve boksör Adem Kılıçcı
Kadınlar: Milli dalgıç Şahika Ercümen, DJ Berna Öztürk, atlet Sema Apak, milli atlet Pınar Saka, dizi oyuncusu Seda Demir, kickboksçu Sabriye Şengül.

Survivor 2017 Gönüllüler kadrosu

Acun Ilıcalı ve ekibi, yarışmaya katılacak ‘Gönüllüler’i 300 binin üzerindeki başvuru arasından seçti.’Göz6’dan üç kişinin katılacağı ‘Gönüllüler’in kadrosu ise şöyle: Eser West, Ogeday Girişken, Burçak Tuncer, Volkan Çetinkaya, Gökhan Gözükan, Elif Şadaoğlu, Fulya Şahin, Deniz Gültekin ve Tuğçe Melis Demir.

Haberin Devamı
YORUM YAZ