MENÜ

Josef de Souza: Bu maç bize örnek olmalı

Fenerbahçeli futbolcu Josef de Souza, Başakşehir galibiyeti sonrasında takım arkadaşlarını ve maça gelen taraftarları kutladı. Brezilyalı futbolcu, bu maçta sergiledikleri futbolu takım olarak örnek almaları gerektiğini ifade etti.

Josef de Souza: Bu maç bize örnek olmalı

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Başakşehir'i 1-0 mağlup eden Fenerbahçe'de takımın etkili isimlerinden Josef de Souza maç sonu açıklamalarda bulundu. Alınan galibiyet nedeniyle takım arkadaşlarını ve stada gelip kendilerini destekleyen taraftarlara tebrik mesajı yollayan Brezilyalı futbolcu, bugün aldıkları galibiyetin kendilerine örnek olması gerektiğini ifade etti. Josef de Souza'nın yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalar şu şekilde:

"Bu maç bize örnek olmalı"

"Bugün aldığımız galibiyetten ötürü tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Aynı zamanda taraftarlarımıza da bir tebrik gerekiyor. Stada geldiler ve bizi 90 dakika boyunca destekledier. Onlara çok fazla ihtiyacımız olduğunu bilmeleri gerek. Bu maçın zor olacağının farkındaydık ve ne mutlu ki beklentileri yerine getirdik. Zaten lig sıralamasında üst sıralarda bulunan takımlara karşı bu sezon istediğimiz sonuçları almakta zorlanmıyoruz. Nedense daha alt sıralardaki tamkımlara karşı problem yaşıyoruz. Bu maç bize örnek olmalı. Hepimiz, 90 dakika boyunca nasıl mücadele ettiğimizi ve sonuca gittiğimizi görmeliyiz."

"Mehmet Topal yokken üstüme daha çok yük biniyor"

"Mehmet Topal'la oynadığımız zaman takım olarak kendimizi çok daha güvende hisettiğimiz bir gerçek... Çünkü kendisi çok tecrübeli ve özellikle savunma yönü çok kuvvetli bir oyuncu. Ben de kendimi savunmada kuvvetli görüyorum. O oynamadığı zaman ise üzerime biraz daha fazla yük biniyormuş gibi hissediyorum. Oyuncu, markajlarında, saha içi müdahalelerde çok daha mücadeleci olmam gerekiyor. Bugün önümde Salih ve Ozan oynuyordu. İkisi de çok kaliteli oyuncular ancak henüz gençler. O yüzden defansif anlamda çok daha dikkatli olmamız gerekiyordu."

Haberin Devamı
YORUM YAZ