MENÜ

İlhan Cavcav hayatını kaybetti!

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, 81 yaşında hayatını kaybetti.

İlhan Cavcav hayatını kaybetti!

​Yüksek tansiyon nedeniyle uzun süredir tedavi gören ve gece yarısı geçirdiği beyin kanaması nedeniyle Ankara Güven Hastanesi’nde yoğun bakıma alınan Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav hayata gözlerini yumdu.

Doktorlar, ilk aşamada, kalbinde bir rahatsızlık tespit edilmediğini, beyindeki ödemi dağıtmak için Cavcav’ı ameliyata aldıklarını söyledi. Dün dengesini kaybederek düşen, kolunu ve kafasını çarpan efsane başkan 81 yaşında hayata veda etti. 1977 yılında Gençlerbirliği Kulübü’ne başkan olan İlhan Cavcav, yaklaşık 40 yıldır Ankara ekibinin başında bulunuyordu.

İlhan Cavcav'ın cenaze töreninde değişiklik!

İlhan Cavcav'ın naaşının defni 24 Ocak Salı günü yapılacaktı. Ancak ailesi cenaze gününde değişikliğe gitti. Başkan Cavcav için 23 Ocak Pazartesi günü saat 10:30'da kulüpte tören yapılacağı belirtildi. Başkanın naaşının daha sonra Kocatepe Camiisi'nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılınarak Cebeci Asri Mezarlığı'na defnedileceği öğrenildi.

Mehmet Ali Sabuncu

Oğlu Murat Cavcav'dan açıklama

İlhan Cavcav'ın oğlu Murat Cavcav, "Acımız çok büyük, babamı daha yeni kaybettik. Türk futbolu duayen bir ismini kaybetti." açıklamasını yaptı.

İşte İlhan Cavcav'ın hayatı

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İlhan Cavcav'a rahmet diledi. Kılıç, "Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'a Allah'tan rahmet diliyorum. Gençlerbirliği Ailesi ve tüm Spor camiamızın başı sağolsun." ifadelerine yer verdi.

İlhan Cavcav hayatını kaybetti



Un torbası taşıdı, futbolculuk yaptı| İlhan Cavcav Kimdir? Kaç yaşında hayatını kaybetti?

Haberin Devamı
YORUM YAZ