MENÜ

Trabzonspor'dan resmi Caceres açıklaması

Trabzonspor Kulübü, Uruguaylı futbolcu Martin Caceres'le ücrette anlaşamadıklarını ve bu yüzden görüşmeleri sonlandırdıklarını açıkladı.

Trabzonspor'dan resmi Caceres açıklaması

Deve arası transfer görüşmelerini sürdüren Trabzonspor, bonservisi elinde bulunan Martin Caceres'i görüşme yapmak üzere İstanbul'a davet etmişti.

Bordo Mavili yetkililer, Uruguaylı futbolcunun istediği ücretin çok yüksek olması nedeniyle transferden vazgeçerken, Caceres de dün gece Türkiye'den ayrıldı. Trabzonspor Kulübü de bugün resmi internet sitesinden sürece ilişkin bir açıklama yaptı.

Trabzonspor'un sıradaki hedefi Josef Martinez

İşte yapılan açıklamanın tamamı:

"Son günlerde spor kamuoyunu meşgul eden ve sosyal medya üzerinden de sürekli gündemde tutulan Uruguaylı futbolcu Martin Caceres'le ilgili kulübümüzden bir açıklama yapma gereği duyulmuştur.

Kulübümüzün daveti üzerine İstanbul'a gelen ve Başkanımız Muharrem Usta ile görüşme gerçekleştiren Martin Caceres'le talep ettiği ücretin yüksek bulunması nedeniyle resmi transfer görüşmelerine başlanmamıştır. Olumsuzlukla sonuçlanan bu görüşme sonrası taraflar el sıkışarak masadan ayrılmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız."
Trabzonspor'da yabancı alarmı!

Haberin Devamı
YORUM YAZ