MENÜ

Savunma 'kafadan' kötü!

Cim Bom, Karabükspor karşısında maçı kaybetmesine neden olan golü kafayla ağlarında gördü. Savunmayı bir türlü düzeltemeyen Aslan, şu ana kadar ligde kalesinde yediği 18 golün 10’unu kafadan yemiş oldu.

Savunma 'kafadan' kötü!

Galatasaray, sezon başından beri yaşadığı hava toplarının kabusunu dün de yaşadı. Stoper pozisyonuna bir türlü tam isabet transfer yapamayan Cim Bom, Karabükspor karşısında da bu olumsuz durumunun kurbanı oldu. Rakibinin kanatlardan gelen ataklarında bir türlü ortayı kapayamayan Cim Bom, savunmanın göbeğini Hakan Balta ile Ahmet Çalık’tan kurdu. Yeni transfer Ahmet, ligde ilk kez sahaya 11’de çıkarken vasatın altında kalan bir performans sergiledi.

Önleyemediler

Konuk ekibin hücum oyuncuları karşısında çok fazla pozisyon veren Cim Bom, skor 1-1’ken önce Karabük’ün soldan Latovlevici ile yaptığı ortayı engelleyemedi, daha sonra da ceza sahası içinde Serdar Deliktaş, oldukça müsait bir pozisyonda Fernando Muslera’nın koruduğu kaleye kafayla topu ağlara gönderdi. Böylece Aslan, bu sezon yediği 18 golün 10’unu kafayla yemiş oldu. Yönetimin savunmayı toparlayacak bir stoperi, ara transfer dönemi bitene kadar alıp almayacağı ise büyük merak konusu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ