MENÜ

Obradovic: Maçı ciddiye aldık

Fenerbahçe koçu Zeljko Obradovic, Halk Enerji TED Ankara Kolejliler karşısında rakibe saygı duyduklarını ve maçı ciddiye aldıklarını söyledi.

Obradovic: Maçı ciddiye aldık

Fenerbahçe koçu Zeljko Obradovic, Halk Enerji TED Ankara Kolejliler karşısında rakibe saygı duyduklarını ve maçı ciddiye aldıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Obradovic şöyle konuştu:

“Yine 2 günden az, 48 saatten az bir maç daha oynadık. Ne kadar lig tablosunda son sırada olsalar da hem kendimize hem de rakibimize saygı duymamız gerekiyor. Çok ciddi oynadık. Bazı oyuncuları dinlendirerek diğerlerini zamana yaydım önümüzdeki programdan dolayı. Önümüzdeki hafta Salı Unics Kazan, Perşembe Galatasaray, daha sonra da Uşak’la oynuyoruz. Dün de maç öncesi hazırlık dönemimizde bazı oyuncularda sıkıntılar yaşadık, bu yüzden bugün çok fazla rotasyonla oynadım. Bugün özellikle Berk’in ve Ahmet’in performansından çok memnunum. 2 gün oynadığı maçtan sonra skor üretmeye aç ve istekli olduğunu gördünüz. Agresifliği hepimizin hoşuna gidiyor. Diğer oyuncuların hepsi de katkıda bulundu. Önemli olan bir konu daha; Pero, Datome, Bogdanovic, Vesely gibi tecrübeli oyuncularımız da çok ciddi oynadılar. Özellikle Ali Muhammed’i dinlendirme şansım olduğu için de çok mutluyum. Yarın da Unics Kazan maçı hazırlıkları başlıyor. Taraftarlarımıza destekleri için, özellikle de genç oyuncularımızı destekledikleri için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Egehan Arna: “İyi oynadık”

Basın toplantısında konuşan Egehan Arna ise, “Zor bir fikstürden geçiyoruz. Haftaya da Euroleague’de 2 önemli maçımız var. Bu maç az süre alan oyuncular için önemliydi. Fırsat bulduğumuz kadarıyla takımımıza yardım etmeye çalıştık. As oyuncuların da dinlenmeleri gerekiyordu. Elimizden geldiğince iyi mücadele ettik. İyi oynadık. Yarın itibariyle de Unics Kazan maçının hazırlıklarına başlayacağız” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ