MENÜ

Gaziantepspor-Gençlebirliği maçı saat kaçta hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'de 18. hafta heyecanı devam ediyor. Yarın Gaziantepspor, Gençlerbirliği'ni konuk ediyor. Peki, Gaziantepspor-Gençlebirliği maçı saat kaçta hangi kanalda?

Gaziantepspor-Gençlebirliği maçı saat kaçta hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'de 18. hafta heyecanı devam ediyor. İbrahim Üzülmez ile birlikte çıkış yakalamak isteyen ancak bir türlü istediği puanları toplayamayan Gaziantepspor evinde çıkışta olan ancak son Kasımpaşa maçında 3-0'lık yenilgi alan Gençlerbirliği'ni konuk ediyor. Gençlerbirliği kazanarak çıkışını devam ettirmek ve üst sıralara yükselmek isterken Gaziantepspor taraftarı önünde alacağı puan/puanlarla lige tutunmayı hedefliyor.

Gaziantepspor-Gençlebirliği maçı saat kaçta hangi kanalda?

Gaziantep Arena'da oynanacak karşılaşma yarın saat 13.30'da başlayacak. Mete Kalkavan, Ceyhun Sesigüzel, Serkan Ok'un düdük çalacağı mücadele beIN SPORTS 2'den canlı olarak ekranlara gelecek. Ayrıca maçı fanatik.com.tr'den canlı/grafikli anlatım ile takip edebilirsiniz.

Gaziantepspor-Gençlebirliği sakat/cezalı listesi

Gaziantepspor'da kadro dışı kalan: Bart Van Hintum, Anton Putsila, Mohammed Fatau ve Davy Angan mücadelede forma giyemeyecekler. Gençlerbirliği'nde ise sarı kart cezalısı Uğur Çiftçi ve sakat olan Selçuk Şahin bu maçta forma giyemeyecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ