MENÜ

7 eksikle destan

Galatasaray karşısına 7 yıldızından yoksun çıkmak zorunda kalan Karabükspor, güçlü rakibini 2-1 mağlup ederek önemli bir başarı elde etti. Geçen hafta da Akhisar’ı eksik kadroyla mağlup eden Tudor’un ekibi yükselişini sürdürdü.

7 eksikle destan

Spor Toto Süper Lig’de Afrika Uluslar Kupası’na en fazla oyuncu gönderen takımların başında gelen Kardemir Karabükspor’un dün akşam konuk ettiği Galatasaray karşısında zorlanacağı tahmin ediliyordu. Fakat İgor Tudor’un öğrencileri, Sarı-Kırmızılı ekibi kolay bir şekilde durdurmayı başardı ve sahadan galibiyetle ayrılan taraf olmayı başardı. Geçtiğimiz hafta da kadro sıkıntısı yaşayan Karadeniz temsilcisi, sahasında konuk ettiği Akhisar Belediyespor’u 1-0 mağlup etmeyi başarmıştı.

Yükseliş tüm hızıyla sürüyor

Karabükspor, galip ayrıldığı mücadelede sakatlığı süren kaleci Oleksandr Rybka, Olafur Ingi Skulason, Marius Silviu Alexe ve Ermin Zec’in yanı sıra ülkelerinin milli takımlarıyla Afrika Uluslar Kupası’nda mücadele eden Mustapha Yatabare, Abdou Razack Traore ve Andre Biyogo Poko’dan faydalamadı. Eksik oyuncuların fazlalığına rağmen Galatasaray karşısında oldukça iyi mücadele eden ve seyircisi önünde zafere ulaşan Karabükspor, iki maç üst üste ayrılarak puanını 24’e yükseltti ve Avrupa kupaları potasına bir adım daha yaklaştı.


Karabükspor-Galatasaray maçından kareler


Haberin Devamı
YORUM YAZ