MENÜ

N'Doye rekabete hazır!

Rodallega’ya formayı kaptırmak istemeyen Senegalli golcü Dame N’Doye’u hırs bastı. Yarın oynanacak Kasımpaşa maçına yüksek motivasyonla hazırlanan yıldız oyuncu, gol orucunu bozarak rekabete hazır olduğu mesajını vermek istiyor.

N'Doye rekabete hazır!

Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısına deplasmanda Bursaspor’u devirerek start veren Trabzonspor, yarın konuk olacağı Kasımpaşa’yı da devirerek yükselişini sürdürmek istiyor. Türkiye Kupası’ndan elenmenin eşiğine gelen ve Avrupa kupalarına katılma adına tek şansı ligde potaya girmek olan Fırtına, bu maçın hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.

Ekstra gol çalışıyor

Akhisar’dan Hugo Rodallega ile el sıkışan ancak henüz bu transferi resmiyete dökemeyen Bordo-Mavililer’de, teknik direktör Ersun Yanal’ın Kasımpaşa karşılaşmasında forvette cezasını kupada tamalayan Dame N’Doye’u görevlendirecek. Rodallega’nın gelişiyle formayı kaptırmak istemeyen 31 yaşındaki Senegalli yıldız, idmanlardaki etkili performansıyla teknik heyetin yüzünü güldürdü. Galatasaray maçından bu yana gole hasret olan deneyimli oyuncu, yaptığı ekstra gol vuruşu çalışmalarıyla Kasımpaşa ağlarını havalandırmanın hesaplarını yapıyor.

İstanbul yolculuğu bugün

Yarın deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Trabzonspor, bugün saat 11.00’de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılacak antrenmanın ardından havayoluyla saat 14.30’da İstanbul’a hareket edecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ