MENÜ

Dimitri Payet'e takım arkadaşları da tavır aldı... Whatsapp grubundan attılar!

West Ham United kulübünü ''Ya beni satın, ya da kendimi sakatlarım'' diyerek tehdit eden Dimitri Payet'e takım arkadaşları da tavır aldı. Takım kaptanı Mark Noble, Payet'i arayıp artık bizden biri değilsin dedi, Whatsapp grubu yöneticisi Pedo Obiang, Payet'i gruptan attı.

Dimitri Payet'e takım arkadaşları da tavır aldı... Whatsapp grubundan attılar!

Slaven Bilic'in menajeri olduğu West Ham United'da forma giyen Dimitri Payet takımdan ayrılmak için gün sayarken, Fransız oyuncuyla ilgili her gün enteresan gelişmeler yaşanıyor.

29 yaşındaki futbolcu'nun Marsilya'ya transferinin şimdiye kadar gerçekleşmemesi üzerine "Bir daha West Ham forması giymeyeceğime yemin ederim. Eğer beni satmazsanız, çapraz bağlarımı kendim kopartarım" dedi.

West Ham taraftarlarının büyük tepki gösterdiği yıldız futbolcuya bir şok da takım arkadaşlarından geldi.

Payet: Satmazsanız çapraz bağlarımı kendim kopartırım


Takımda görmek istemiyorlar

Takım kaptanı Mark Noble, Payet'i arayarak, ''Artık takımdan biri değilsin'' dedi ve kısa süre sonra takımca çıkılacak akşam yemeğine davetli olmadığın vurguladı. Ardından futbolcuların bulunduğu Whatsapp grubunda yönetici olan Pedro Obiang, Fransız yıldız gruptan attı.

Bir West Ham United kulübü çalışanından edinilen bilgiye göre; futbolcularının Dimitri Payet'i yeniden takıma görmek istemiyor ve oyuncunun kısa süre içerisinde satılmasını umuyorlar.

Haberin Devamı
YORUM YAZ