MENÜ

Beşiktaş'tan Talisca açıklaması

Beşiktaş basın sözcüsü Metin Albayrak, Kartal Yuvası mağazasının açılışında gazetecilerin sorularını cevapladı.

Beşiktaş'tan Talisca açıklaması

Beşiktaş basın sözcüsü Metin Albayrak, Kartal Yuvası mağazasının açılışında gazetecilerin sorularını cevapladı. Albayrak, Talisca'nın Benfica'ya dönmesiyle ilgili soruları yanıtlarken, transfer çalışmaları hakkında da bilgi verdi. Albayrak'ın açıklamaları şöyle;

"Talisca burada çok mutlu"

"Talisca, 2 sene bizim oyuncumuz. Talisca ile 2 yıllık kontratımız var, gitmesi gibi bir durum yok. Bizde çok mutlu Talisca, başkana da söyledi. Burayı çok seviyor. Biz de onu hem futbolculuğuyla hem de kişiliğiyle çok seviyoruz. Aziz Yıldırım'ın altyapı ile ilgili açıklamaları doğru. Türkiye'de oradan gelen oyuncu yok. Türkiye'de altyapıda gelecek vadeden oyuncu sayısı çok az.

"Forvet transferi olursa sürpriz olur"

Forvet transferi yapmazsak sorun değil, paramız kasada durur, sezon sonu bakarız. Forvet transferi yapmayabiliriz, olursa da sürpriz olur. Beşiktaş'ın ekip ruhuna uygun oyuncu arıyoruz. Beşiktaş'a gelmek isteyen çok futbolcu var. Beşiktaş'ın santrafor ihtiyacı olduğu yazılıyor. Birkaç teklif yaptık ama yapmış olmak için olmayacak. Elimizde Türk Milli Takımı'nın santrforu Cenk Tosun var. Aboubakar da bir an evvel dönmek istiyor. Biz transferde ince eleyip sık dokuyoruz. Bizim oyun kalitemize sistemimize uyacak bir isim alabiliriz."

Türk futbolu böylesini görmedi! Beşiktaş'tan çılgın gelir...


Adriano Juventus'a önerildi iddiası

Haberin Devamı
YORUM YAZ