MENÜ

Memphis Depay, Olympique Lyon'a transfer oldu

Transferi yılan hikâyesine dönen Memphis Depay'ın yeni takımı belli oldu. Adı uzun süre Fenerbahçe ve Everton'la anılan Hollandalı futbolcu, 18 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Ligue 1 ekiplerinden Olympique Lyon'un yolunu tuttu. Transfer ücretinin bonuslarla birlikte 25 milyon Euro'ya kadar çıkabileceği belirtildi.

Memphis Depay, Olympique Lyon'a transfer oldu

Devre arası transfer döneminin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Memphis Depay, Ligue 1 ekiplerinden Olympique Lyon'a transfer oldu.

Uzun süre adı Fenerbahçe ve Everton ile anılan Hollandalı futbolcu 18 milyon Euro karşılığında Fransa'nın yolunu tuttu. 22 yaşındaki futbolcunun bonuslarla birlikte transfer ücreti 25 milyon Euro'ya çıkabilecek. Ayrıca Lyon, bir sonraki satıştan United'a pay verecek. Bunların yanı sıra, Manchester United, Memphis Depay'ı tekrar geri alma hakkına sahip olacak. Ancak ücretin ne kadar olacağıyla ilgili resmi bir bilgi paylaşılmadı.

Bugün sözleşme imzalayacak

Çarşamba akşamı Lyon'a hareket eden Memphis Depay, bugün sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi sözleşmeye imzayı atacak.

Louis van Gaal döneminde 34 milyon Euro bonservis bedeli ödenerek büyük umutlarla Manchester United'a transfer olan Memphis Depay, Old Trafford'a uyum sağlamakta zorlanmış ve gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaratmıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ