MENÜ

Aytemiz Alanyaspor ile Ertuğrul Sağlam anlaşamadı!

Aytemiz Alanyaspor'da son dakikada beklenmeyen bir gelişme yaşandı ve dün yöneticilerin fotoğraf bile çektirdiği Ertuğrul Sağlam'la anlaşma sağlanamadı. Sportif direktör Taner Savut ise konuyla ilgili Fanatik'e konuştu.

Aytemiz Alanyaspor ile Ertuğrul Sağlam anlaşamadı!

Aytemiz Alanyaspor'da Ertuğrul Sağlam depremi yaşanıyor. Güney ekibinde Hüseyin Kalpar'ın ardından Ertuğrul Sağlam'la anlaşma sağlanmış hatta yöneticiler tecrübeli teknik adamla fotoğraf bile çektirmişti.

Aytemiz Alanyaspor sportif direktörü Taner Savut, FANATİK'e yaptığı açıklamada "Evet gelişmeler doğru. Detaylarda anlaşma sağlayamadık. Henüz hiçbir şey belli değil. Çalışmalarımız devam ediyor" dedi ve Ertuğrul Sağlam defterinin kapandığını belirtti.


Süper Lig puan durumu - 15. hafta son durum - Puan farkı kaç oldu?


Sağlam'dan açıklama geldi

Ertuğrul Sağlam ise konuyla ilgili konuştu ve "Aytemiz Alanyaspor ile yaptığımız görüşmeler, belirli konulardaki anlaşmazlıklar sebebiyle son buldu. Göstermiş oldukları ilgiden dolayı Aytemiz Alanyaspor yönetimine ve taraftarına teşekkür ediyor, başarılar diliyorum" dedi.

Aytemiz Alanyaspor, Ertuğrul Sağlam ile yapılan görüşmelerin sonlandırıldığını açıkladı.

Alanyaspor sitesinden yapılan açıklama şu şekilde;

Kulübümüzün Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile yaptığı görüşmeler, imza aşamasında yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle sonlandırılmıştır.

Mehmet Ali Sabuncu

Haberin Devamı
YORUM YAZ