MENÜ

Talisca golle gitti, golle döndü

Gol attığı Gençlerbirliği maçında sakatlandıktan 80 gün sonra yine Ankara'daki bir Süper Lig karşılaşmasında forma giyen Talisca, nefis bir vuruşla Osmanlı ağlarını havalandırdı.

Talisca golle gitti, golle döndü

Beşiktaş’ın yeni transferi Talisca, 28 Ekim’de Gençlerbirliği ile Ankara’da oynanan 9. hafta karşılaşmasında büyük bir talihsizlik yaşamış ve ayak kemiğinin kırılması nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kalmıştı.

Teknik direktör Şenol Güneş’in 11’de görevlendirdiği Sambacı, tam 80 gün sonra bir Süper Lig maçında yine Başkent’te sahaya çıktı. 20. dakikada Oğuzhan’ın pasında meşin yuvarlakla buluşan Talisca, sol ayağının içiyle öyle bir plase yaptı ki, kaleci Karcemarskas’ın tüm çabası, topun ağlara gitmesini engelleyemedi. Böylece gol attıktan sonra sakatlandığı Gençlerbirliği maçından sonra çıktığı ilk lig maçında yine ağları havalandıran Sambacı, son 4 maçında 5. golüne imza koydu.

Nefis bir golle takımını öne geçiren Talisca, basın mensupları tarafından maçın adamı seçildi. Saha ve hava şartları nedeniyle çok zor bir maçtan, taraftarlarının müthiş desteği sayesinde mutlu ayrıldıklarını söyleyen Sambacı, golüyle ilgili olarak, “Hiçbir zaman vurmuş olmak için vurmam. Devamlı kalecilerin nerede olduğuna bakarım. Bugün de kalecinin nerede olduğunu görüp öyle vurdum” sözlerini sarfetti

Haberin Devamı
YORUM YAZ